Potada Tofaş mesaisi

Potada Tofaş mesaisi

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, hafta sonu oynanacak Tofaş maçı hazırlıklarına başladı.

Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, hafta sonu oynanacak Tofaş maçı hazırlıklarına başladı. İlk hafta maçında deplasmanda Trabzonspor galibiyeti ile başlayan yeşil-beyazlılar, bir günlük aranın ardından dün yaptığı çalışma ile Tofaş maçı hazırlıklarına başladı. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde Burak Selen ve Rasic dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Bu oyuncuların durumu ise henüz netleşmedi. Morallerinin yüksek olduğu gözlemlenen yeşil-beyazlı ekipte hedef evinde ilk maçını kazanarak çıkışını sürdürmek.

Türkiye Basketbol Federasyonu, TBL, 2014-15 sezonu ikinci hafta fikstünü açıkladı.

TBL’de 2014-15 sezonu  geçtiğimiz haftasonu oynanan karşılaşmalar ile başladı. Basketbol heyecanı kaldığı yerden devam edecek ve takımlar en iyi sonuçları almak için karşılaşmaya ikinci hafta da devam edecek. Ligin ikinci hafta programı şu şekildeCumartesi: 18:30 Beşiktaş Integral Forex-TÜRK Telekom(Beşiktaş İntegral Arena), 16:00 Eskişehir Basket-Pınar Karşıyaka (Anadolu Üniversitesi S.S.), 16:00 Rönesans TED Ank. Klj.-Darüşşafaka Doğuş (Ankara Tobb S. S.) 16:00Torku Konyaspor Basketbol-Tofaş (Konya Torku Arena), 17:00 Uşak Sportif-İstanbul Bşb (Uşak Üni.S.S.) Pazar 12:30 Anadolu Efes-Trabzonspor Medical Park(Abdi İpekçi), 16:00 Banvit-Galatasaray Liv Hospital (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu) Pazartesi 20:00   Fenerbahçe Ülker-Royal Halı Gazintep (Fenerbahçe Ülker Arena)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.