Polislerden Biri Daha Teslim Oldu

Polislerden Biri Daha Teslim Oldu

Yolsuzluk ve terör operasyonlarında görev alan polislere yönelik soruşturma kapsamında daha önce serbest bırakıldıktan sonra hakkında yakalama çıkanlardan Necati Arslan teslim oldu. Sahur vakti yapılan operasyonda gözaltına alınan polislerden...

Yolsuzluk ve terör operasyonlarında görev alan polislere yönelik soruşturma kapsamında daha önce serbest bırakıldıktan sonra hakkında yakalama çıkanlardan Necati Arslan teslim oldu.

Sahur vakti yapılan operasyonda gözaltına alınan polislerden ifadeleri alınamadığı için 17’si hakkında yakalama kararı çıkmıştı. Yakalama çıkan polislerden Necati Arslan, avukatıyla birlikte adliyeye gelerek teslim oldu. Arslan’ın nöbetci hakime ifade vermesi bekleniyor.

Nöbetçi hakimin yoğunluk nedeniyle ifade alma işlemi uzadığı için sorgular henuz tamamlanamadı. Arslan ile birlikte şu ana kadar 14 kişi teslim olmuş oldu. Daha önce teslim olanlardan 10'u serbest barıkılırken 3'ü tutuklanmıştı. Nöbetçi hakimin sorguya müsait olma durumuna göre kalan 3 kişinin de ifade vermeye geleceği belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.