Polis memuru dualarla

Polis memuru dualarla

Girdiği bunalım sonucu canına kıyan polis memuru Halit Konuk, yüzlerce seveninin katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı



Bir süredir ekonomik sıkıntı içerisinde olduğu ileri sürülen ve intihar etmeden birkaç dakika önce eşine ‘Çok borcum var. Kimsenin yüzüne bakacak durumda değilim. Hakkını helal et’ şeklinde mesaj çektiği öğrenilen polis memuru son yolculuğuna uğurlandı. Girdiği bunalım sonucu beylik tabancası ile başına tek el ateş ederek canına kıyan Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru 40 yaşındaki Halit Konuk’un cenaze namazında gözyaşları sel oldu.
Polis memurunun, intihar etmeden bir kaç dakika önce eşine borç batağında olduğu için kimsenin yüzüne bakamadığını ve eşine hakkını helal etmesini isteyen bir mesaj çektiğinin öğrenilmesi ise acıları ikiye katladı. Çevresinde çok sevilen, eşi, çocukları ve ailesine düşkünlüğü ile bilinen Halit Konuk’un cenazesi sabah Numune Hastanesi morgundan alınarak Musalla Mezarlığı Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Konuk’un Türk bayrağına sarılı tabutunun mezarlığın girişine getirilmesi ile yanına gelen eşi, çocukları ve yakınları uzun süre ağıt yaktı. Ağabeyinin tabutunun yanından bir an olsun ayrılmayan kardeşleri Feridun ve Sadettin Konuk gözyaşlarını tutamadı.  Polis memurunun eşi Aysel Konuk ve çocukları ise tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze namazına katılan Vali Aydın Nezih Doğan ve Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, aileye başsağlığı diledi.  40 yaşındaki Halit Konuk önceki gün akşam saatlerinde İplikçi Camii’nin tuvaletinde başına bir el ateş etmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 

ALİ SAİT ÖGE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum