Polis, Başbakan'ın Mitingi İçin Şehir Dışından Gelenlere Yardımcı Oldu

Polis, Başbakan'ın Mitingi İçin Şehir Dışından Gelenlere Yardımcı Oldu

Kayseri polisi, farklı illerden gelen Çevik Kuvvet ekipleriyle birlikte Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi için önlem aldı. Polis, miting alanı dışında Kayseri’nin diğer şehirlerle bağlantılı kara yollarında...

Kayseri polisi, farklı illerden gelen Çevik Kuvvet ekipleriyle birlikte Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi için önlem aldı. Polis, miting alanı dışında Kayseri’nin diğer şehirlerle bağlantılı kara yollarında da önlemler aldı; Niğde, Nevşehir, Kahramanmaraş, Sivas gibi illerin yanı sıra ilçelerden gelen vatandaşların miting alanına intikali için de yardımcı oldu.

Polis, Kayseri’de sabah saatlerinde Başbakan'ın miting için geniş güvenlik önlemleri aldı. Miting alanını sabahın erken saatlerinde bariyerlerle çeviren polis, alandaki herkesi çıkardıktan sonra arama yaptı. Arama sonrasında alana miting öncesinde kimse alınmadı. Daha sonra aramalar yapıldıktan sonra girişlere müsaade edildi. Polis, miting alanında olduğu gibi Kayseri bağlantılı kara yollarında da önlemler aldı. Çevre illerden miting için gelen vatandaşların şehir merkezine intikallerine kolaylık tanındı.

Polis, miting öncesi ve sonrasında tepki eylemlerine karşı da bütün ekiplerini uyardı. Tepki amaçlı yapılabilecek bütün eylemlere anında müdahale edilmesi talimatı verildi. Miting alanına giden cadde ve sokaklarda ise çok sayıda polis önlem aldı.

MİTİNG ALANINA TRAMVAY VE OTOBÜSLE ÜCRETSİZ SEFER YAPILDI

Başbakan'ın mitingi için Belsin ve İldem hatlarından tramvaylar ve mahallelerden otobüslerle ücretsiz seferler yapıldı. Miting alanına ulaşanlar ve şehir merkezinde işleri nedeniyle gelenlerin önünde de bariyerler engel oldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.