Polis 145 Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirdi

Polis 145 Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirdi

Kayseri polisi, yaptığı uyuşturucu operasyonunda bir bahçede ekili 145 kök dişi hint keneviri ve 22 kilogram ağırlığında sökülmüş vaziyette, 1 kilogram da kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi ele geçirdi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nden...

Kayseri polisi, yaptığı uyuşturucu operasyonunda bir bahçede ekili 145 kök dişi hint keneviri ve 22 kilogram ağırlığında sökülmüş vaziyette, 1 kilogram da kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi ele geçirdi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri tarafından uyuşturucu operasyonu yapıldığı bildirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen ve izinsiz hint keneviri yetiştirildiği ihbarı bulunan Y.M.B. isimli şahıs hakkında başlatılan çalışmalar neticesinde, şahsın evinde ve bahçesinde arama yapıldı. Şahsın, Reşadiye Mahallesi'nde ikametinin bahçesinde ekili vaziyette 145 kök kenevir bitkisi, ağırlığı 22 kilo 560 gram sökülmüş vaziyette kenevir bitkisi, ağırlığı 1 kilo 560 gram kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi, 1 adet beyaz renkli çizgili defter kağıdına sarılı vaziyette, tütünle karışık 2,30 gram gelen esrar maddesi, 1 adet çarşaf tabir edilen sigara kağıdına sarılı vaziyette tütünle karışık yarısına kadar içildiği değerlendirilen esrar maddesi, 1 adet üzerinde seri numarası ve markası bulunmayan ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör, şarjöre basılı vaziyette 7 adet 9 mm çaplı fişek ele geçirildi. İkametin müştemilatı olan ve depo olarak kullanılan kısmında 250 paket cinsel uyarıcı içerikli olduğu değerlendirilen 500 adet hap ele geçirildi. Şahıs yakalanırken, evinde ve bahçesinde bulunan uyuşturucu maddeleriyle silaha el konuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.