Polat Alemdar şehit oluyor!

Polat Alemdar şehit oluyor!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanan yeni bölüm fragmanında Polat Alemdar şehit oluyor...

zlenme rekorları kıran dizi Kurtlar Vadisi'nin devamı olarak yayın hayatına yeniden başlayan 'Kurtlar Vadisi Terör'ün yayından kaldırılması sonrasında Pana Film'in ikinci hamlesi olan ve 'Kurtlar Vadisi' efsanesini adeta bir fenomen haline getiren 'Kurtlar Vadisi Pusu'da sona mı gelindi?

POLAT ŞEHİT OLUYOR

Dizinin 175. bölümünün yayınlanan fragmanında Polat Alemdar'ın şehit olduğu gösteriliyor. Polat'ın sağ kolu Abdülhey, Polat Alemdar'ın ölümünü kabullenemez ve intihar etmeye kalkar. Savcı Leyla ise ülkede 'İhtiyarlar Heyeti' diye derin bir yapılanma olduğunu ve Polat Alemdar'ı ölüme gönderdiğini basına açıklar. Yine Savcı Leyla Polat'ın ailesine Polat'ın şehit olduğunu söyler.

SOSYAL MEDYADA TİYE ALINDI

Dizinin kahramanı Polat Alemdar belki defalarca ölümden döndü, nice kurşunlardan sıyrıldı, birçok tehlikeden kurtularak efsanesini sürdürdü. Tabi bu durum belli bir yerden sonra tepki alır ya da alay konusu olur hale geldi. Sosyal medyada Polat Alemdar'ın ölümsüzlüğü tiye alındı. Kimi zaman 'Kara Murat' efsanesiyle ifade edildi kimi zaman da 'Terminatör'. Kurşunlardan sıyrılışı Matrix'in kahramanı Neo'yu bile özendirdi. Peki dizinin kahramanı Polat Alemdar bu kez ölebilecek mi? Bunun cevabı önümüzdeki bölüm ya da bölümler de saklı. Fakat Polat bu kez de ölmezse ortaya çıkan görüş aynı olacak: 

Polat bu defa da ölmezse ona, dizinin final tarihi açıklananıncaya kadar hiçbir şekilde ölüm yok!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.