Play-Off için son provalar

Play-Off için son provalar

Türkiye Basketbol İkinci Liginde normal sezon bugün oynanacak tek karşılaşma ile başlayacak

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde normal sezon bugün oynanacak tek karşılaşma ile başlayacak. Selçuk Üniversitesi ise son maçını yarın deplasmanda Tire Belediyesi ile oynayacak

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Play-Off maçları öncesi son provasına yarın çıkacak. Sezonun son maçı olan Tire Belediyesi karşılaşmasının hazırlıklarını Antrenör Ahmet Kandemir nezaretinde tamamlayan temsilcimiz İzmir’e gitti Liderliği garantileyen sarı-mavililer son maçını da kazanarak Play-Offlar’a moralli gitmek istiyor.

Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Yunus Derebağ Play-Offlar öncesi son maçların kazanarak moral depolamak istediklerini söyledi.  Derebağ “Yönetim, teknik heyet, sporcular ve taraftarlarımızla hedefimize çok yaklaşmış durumdayız. Sezon başından buyana Beko Basketbol hedefi için hep birlikte çaba harcadık. Ligin son maçı olan Tire maçını deplasmanda kazanarak Play-Off maçlarına daha moralli başlamak istiyoruz. Çok iyi bir teknik ekip ve oyunculara sahibiz.  Bu maçın sonucu ne olursa olsun biz ilk periyodu zirvede lider olarak tamamlayacağız. İnanıyorum ki sezon başından beri engelleri nasıl aştık ise kalan engelleri de aşacağız ”dedi.

Selçuk Üniversitesi’nin liderliğinde devam eden Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde normal sezon bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. TB2L’de normal sezonun son hafta programı ise şu şekilde: Bugün: 14.30 Gelişim Koleji–İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yarın:16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler–Vestel (TOBB Spor Salonu),  16.00 Pertevniyal–Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Ahmet Cömert Spor Salonu), 16.00 Gamateks PAÜ–Başkent Gençlik (Gümüşler Spor Salonu) 16.00 Best Balıkesir Basket–Orman (Kurtdereli Spor Salonu), 16.00Maliye Milli Piyango–Tenis Eskrim Dağcılık (Ankara Atatürk Spor Salonu), 16.00 Tire Belediye–Selçuk Üniversitesi (Tire Spor Salonu), 16.00 Uşak Üniversitesi Belediyespor–Final Gençlik (Uşak Atatürk Spor Salonu), 16.00 Darüşşafaka-Garanti Koza İstanbul (Darüşşafaka Spor Salonu), 18.00    Akhisar Belediye–Genç Telekom (Akhisar Belediye Spor Salonu)

Normal sezonu ilk sekiz sırada bitirmeyi garantileyen takımlar, play-off’larda yer almaya hak kazandı. Selçuk Üniversitesi, Optimum TED Ankara Kolejliler, Genç Telekom, Maliye Milli Piyango, Vestel, Gaziantep Büyükşehir Belediye, Final Gençlik ve Akhisar Belediyesi play-off’ta yer alamaya hak kazanırken, son hafta oynanacak maçlarla sıralamalar da netleşecek. TB2L play-off’ları 28 Nisan tarihinde başlayacak. Play-Off’un tüm turlarında takımların ligde oynamış oldukları maç sonuçları ne olursa olsun müsabakalar 0-0 ile başlayacak ve kazanılmış iki maç üzerinden oynanacak. Çeyrek finalde ilk maç normal sezonu üst sırada bitiren takımın sahasında, 2. maç ise rakip sahada oynanacak. Gerekmesi halinde üçüncü maç yine ligi üst sırada bitiren takımın sahasında yapılacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.