Piyasada Lider Hosting Firmasıyız

Piyasada Lider Hosting Firmasıyız

Bir internet sitesi için hosting ve domain kalitesi olmazsa olmaz durumdur bugün genellikle hosting firmaları dönemsel kampanyalarla müşterilerini kendilerine çekme gibi bir gayret içerisindedirler ancak bir çok kişide bu kampanyaların cazibesine kapılıp

Bir internet sitesi için hosting ve kalitesi olmazsa olmaz durumdur bugün genellikle hosting firmaları dönemsel kampanyalarla müşterilerini kendilerine çekme gibi bir gayret içerisindedirler ancak bir çok kişide bu kampanyaların cazibesine kapılıp bir şekilde bu hosting firmalarına takılırlar. Aslında bu oldukça büyük bir sıkıntıdır çünkü hosting bir sitenin omurgası ve temelidir onun görünümünden tutunda trafiğine kadar her şeye etkisi vardır. Bunun öneminin farkında olan internet sitesi sahiplerine buradan seslenmek istiyorum evet sitelerinizi sizin yerinize biz kendimiz taşıyoruz. Bugün genellikle bir çok kişi bulundukları hosting firmasından memnun değildir ancak site taşıma işlemleri de onların gözünde büyük bir dert ve sıkıntı olduğu için bu sorunu sürekli olarak çekmek zorunda kalırlar aslında zorunluluk değil de kendilerini zorundaymış sanırlar. Şimdi biz www.hosting.com.tr olarak sizlerin sitelerini taşıyabiliyoruz siteniziniz ne kadar büyük olduğunun bizim için hiçbir şekilde önemi yoktur bizden istemeniz halinde biz sizin sitenizi tamamıyla kendi bünyemize taşıyıp size hazır hale getiriyoruz bu da sizin uzun süren vaktinizi zamanınızı almıyor çünkü biliyoruz ki internet siteleriyle uğraşan bir çok kişi özellikle zamanla yarıştığı için bunlara ayıracak vakti ve zamanı yok.

Bu noktada siz hiçbir şey yapmıyorsunuz ve hiçbir şekilde veri kaybına ve kesintisine de maruz kalmıyorsunuz siteniz aynen bizim üzerinden hizmet vermeye devam ediyor. Sizin bu noktada yapmanız gereken tek şey bize sadece sipariş geçmek.

Bize geçerseniz ne olur kısaca anlatalım öncelikle siteleriniz düşündüğünüzden daha çok hıza ulaşır yüksek bir performans kazanırsınız çünkü bizim sunucularımız tamamen Türkiye’ de ve bir o derece hızlı. İşinizi ne derece de yaptığınızın bizim için önemi yok isterseniz profesyonel olun isterseniz amatör bizim size desteğimiz bu konuda her zaman dört dörtlüktür ve daima da böyle olacaktır.  Kesinlikle her site sahibi kendi sitesinin her zaman hızlı olmasını ister bu bizim içinde normal bir durumdur ve sizleri çok iyi anladığımız için sunucularımızı Türkiye üzerinde bulundurmaktayız.  Sizin siteleriniz bu sayede maksimum derece de bir hıza ulaşıyorlar.

İkinci bir avantajımız ise teknik desteğimiz her daim kesintisiz olan teknik desteğimiz sayesinde ister gece olsun isterseniz gündüz bizimle sürekli olarak iletişime geçebilirsiniz çünkü biliyoruz ki günün herhangi bir saatinde yaşanabilecek teknik bir aksaklık sitenizin gidişatını da etkileyecektir bu nedenle bizi aramanız halinde en kısa zamanda ya size dönüyoruz ya da sizinle iletişime geçiyoruz.

Biz olarak kesinlikle rakiplerimizden hiçbir zaman korkmadık ve çekinmiyoruz biz kalitemizin her zaman farkındayız ve özellikle bizimle çalışan müşterilerimiz bu konuda ne kadar titiz olduğumuzu çok iyi bilirler.  Gerek alt yapımız gerekse destek hizmetimizle size bir mesaj ya da telefon kadar uzaktayız.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.