"Partimiz iktidar olsun diye sizlere hiçbir zaman yalan söylemedik"

"Partimiz iktidar olsun diye sizlere hiçbir zaman yalan söylemedik"

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Bizler hazırız. Mazimiz tertemiz. hiç bir dönemde hiç bir zaman popülist gündelik siyaset yapmadık. Partimiz iktidar olsun diye sizlere hiç bir zaman yalan söylemedik. Hiç bir şekilde kandırmadık.” dedi

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı ile Selçuklu, Karatay ve Meram ilçe teşkilatları ortak tarama programları ve vatandaş buluşmaları çerçevesinde Konya il binasında Pazar günü sabah erken saatlerde bir araya geldi. Kalabalık bir gurupla gerçekleştirilen saha çalışması öncesinde Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam açıklamalarda bulundu. Gerçekleştirilen program öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam şu ifadelere yer verdi: “Seçimlere doğru giderken iktidar kontrolü tamamen kaybetmiş durumda. Adım adım seçimlere doğru yaklaşıyoruz ve ülkemiz her alanda problemlerle karşı karşıya. Özellikle ekonomik anlamda büyük bir sıkıntı ile karşı karşıyayız. Tabi ki bu sıkıntılar durduk yere olmadı. Bildiğiniz üzere iktidarlar önceki iktidarların yaptıkları yanlışlıkları düzeltmek ülkeyi daha iyi bir seviyeye taşımak için gelirler. Ancak mevcut iktidar ileriye götürmek şöyle dursun ülkemizi her alanda 2002 nin daha da gerisine düşmüştür. Seçimlere doğru giderken iktidar kontrolü tamamen kaybetmiş durumda ve şu anda yaşadıklarımız tamamen iktidarın yaptığı yanlışlar, attığı yanlış adımlardan kaynaklanmaktadır.  Buna rağmen beceriksizliğini örtmek için sürekli sağı solu suçlayarak, özellikle muhalefeti vatandaş gözünde itibarsızlaştırmak istemektedir.  Bütün bu olanlara rağmen, yaşadıklarımıza rağmen bir de; besleme medya marifetiyle bana mecbursunuz ben gidersem benden sonrası tufan algısı oluşturmaya çalışmaktadır. Hayır! Hiç te böyle değil. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için bu iktidarın görevi acilen bırakması gerekmektedir.  Çünkü kontrolü kaybetmiştir ve hata üzerine hata yapmaktadır.”

adsiz-002.jpg

KOSKOCA ÜLKEYE TEK KİŞİYE MAHKUM DEĞİL

“İktidarın yapmak istediğinin aksine bizler Saadet Partisi olarak il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte bugün şehrimizin dört bir yanına dağılacağız” diyen Saydam, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “3 merkez ilçemiz ve il teşkilatımız gençlik kollarımız vatandaşlarımızla buluşacağız. Çiftçilerimizle buluşacağız.  Gençlerimizle buluşacağız.  Esnaflarımızı dinleyeceğiz. Emeklilerimizi dinleyeceğiz ve vatandaşımıza çaresiz olmadıklarını anlatacağız.  Evet, ülkemiz çaresiz değildir. Tek bir partiye de mahkûm değildir. Koskoca ülke tek bir kişiye de mahkûm değildir. Allah ne yiğitler yaratmıştır. Saadet Partisi olarak Allah’ın izniyle ülkeyi içinde bulunduğu cendereden çıkaracak hem kadromuz hem de reçetelerimiz mevcuttur. Geçmişte de buna benzer iktidarların tahribatını çok kısa sürelerde milli görüş olarak biz düzelttik. Bugün de düzeltecek olan yine biziz. Ülkemizin saadet partisinden başka çaresi kalmamıştır. İşte bugün vatandaşımıza bunları anlatacağız. Çaresiz olmadıklarını anlatacağız. Ülkemizde bugün bizim anlayışımız iktidar olsaydı, ülkenin her bir tarafı fabrikalarla donatılmış olacaktı. Bugün dünya teknolojide, tarımda, sanayide, otomotivde önde olan ülkeler gibi biz de söz sahibi olacaktık. Gençlerimiz işsiz kalmayacaktı, yurtdışı hayali kurmayacaktı, gelecek kaygısı çekmeyecekti. Bunları anlatacağız. Kurduğumuz fabrikalar sayesinde köyler, ilçeler boşalmayacak insanımız doğduğu yerde doyacak, hem ziraatını yapacak hem de yakındaki bir fabrikada çalışıyor olacaktı.  Dedeler nineler torun yolu gözlemeyecekti.  Açılan fabrikalar sayesinde sadece il merkezleri değil ilçeler hatta köyler bile modern yaşanabilir yerler olacaktı. Mamur hale gelecekti. Ülkemizde örnekleri var. Bunları anlatacağız. Üretince dışa bağımlı olmayacak milli hasılamız ülkemizde kalacak paramız değerli hale gelecek enflasyon hayat pahalılığı olmayacaktı. Bunları anlatacağız.  ASELSAN’I, TUŞAŞ’I, TAKSAN’I, ROKETSAN’I, HAVELSAN’I, TÜMOSAN’I, demir çelik fabrikalarını, şeker fabrikalarını, çimento fabrikalarını, kâğıt fabrikalarını, gübre fabrikalarını, organize sanayileri kısa sürede nasıl kurduğumuzu anlatacağız. İsraf etmezsek, milletin parasını hoyratça kendi heva ve hevesimiz için harcamazsak, vatandaştan topladıklarımızı rantiyeciye, tefeciye, faizciye değil de vatandaşımıza aktarırsak;  11 ayda memura yüzde 150, emekliye neredeyse yüzde 700 gibi zam yapıp hem de bütçe açığı vermeden denk bütçe nasıl yapılır bunu anlatacağız. çiftçinin ürününe nasıl destek verdiğimizi anlatacağız. Arkasında iktidar desteği olmadan kıt imkânlarla bugünkü gibi yığınla borçla aldığımız belediyelerde hem belediyeciliğin kitabını yazıp hem de borçsuz belediyecilik nasıl yapıldığını şehre kazandırdıklarımızı anlatacağız.

HİÇ BİR ZAMAN POPÜLİST GÜNDELİK SİYASET YAPMADIK

Sizlerin desteğiyle inşallah hep birlikte ülkemizi içinde bulunduğu durumdan çıkarmak durumundayız. 

Bizler hazırız. Mazimiz tertemiz. hiç bir dönemde hiç bir zaman popülist gündelik siyaset yapmadık. Partimiz iktidar olsun diye sizlere hiç bir zaman yalan söylemedik. Hiç bir şekilde kandırmadık. Bugünden geriye her yılı, her ayı, her günü didik didik edebilirsiniz. Ne ülkemize ne milletimize zarar getirecek hiç bir oluşumun hiç bir hareketin içerisinde olmadık. Bundan sonra da olmayacağız.  Çalışmamız hayırlı olsun. Saadet Partisi’nin iktidarında giden yolda yeni bir başlangıç olsun diye rabbimizden niyaz ediyoruz.”

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum