Parola: Üç puan

Parola: Üç puan

Ligin ikinci yarısının başlaması için geri sayım sürerken, rotasını şampiyonluk olarak belirleyen Konyasporda Gaziantep Belediye maçının hazırlıkları sürüyor. Kartalda hedef 3 puan olarak belirlendi

Konyaspor’da, Pazartesi günü akşam oynanacak ve TV’den naklen yayınlanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürdürülmekte. Önceki gün öğleyin iki bölüm halinde Fitnes salonunda çalışan Kartallar, aynı gün akşam ise  teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik-taktik çalışması yaptılar. Saat 19.45'de başlayan çalışmaya tedavisine İstanbul'da devam edilen kaleci Haluk Tanrıseven, izinli olan Uğur Yanıkdemir, hasta olan Ramazan Kahya ve A2 Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncular katılmadı. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan, savunma ve hücum organizasyonları ile devam eden antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Kartallar dün de Tatlıcak tesislerinde taktik çalıştılar. Bugün de taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının provası üzerinde duracak olan Konyaspor’da hazırlıklar Pazar günü yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak. Yeşil-beyazlı futbolcular aynı gün  tesislerde kampa girecekler.
MEHMET ŞEN: İLK 3 MAÇ ÖNEMLİ
Yeşil-beyazlı ekibin golcü futbolcusu Mehmet Şen, verimli geçen kamp döneminin ardından yeniden lig heyecanına konsantre olduklarını belirtirken, ilk yarıdaki başarılı performanslarının üzerine biraz daha koyarak sezon sonunda hak ettikleri Süper Lig hedefine ulaşacaklarını söyledi. 
Devre arası kampını değerlendiren ve Gaziantep ile oynanacak maç hakkında görüşlerini açıklayan Mehmet Şen, "İlk devreyi güzel bir şekilde tamamladık. Şu an tek düşüncemiz Konyaspor'u kayık olduğu ve hak ettiği Süper Lig'e çıkartmak ve biz de takım olarak bunun için mücadele ediyoruz. Devre arasında 14 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Bu kamp dönemi bizim adımıza çok iyi oldu. Takımımızda var olan birlik beraberlik ve arkadaşlık daha da üst seviyeye yükseldi. Tabiki Bank Asya 1.Lig'de ikinci devreler her zaman için daha zor geçiyor. Bunun bilincindeyiz. Bizim gibi hedefi Süper Lig olan ve bunun için mücadele veren takımlara karşı ikicni devre oynanan maçlarda daha da fazla direnç gösteren takımlar ortaya çıkıyor. Sezonun ilk devresinde göstermiş performansımızın üzerine ikinci devrede biraz daha koyduğumuz zaman Süper Lig'e çıkmamız konusunda önümüzde bir engelin olacağını düşünmüyorum. Takımda her şey gerçekten olağanüstü güzel gidiyor. İkinci devrenin ilk maçını kendi sahamızda Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ile oynayacağız. Bunu bir avantaj olarak görüyorum. Altay ilk hafta Kartalspor deplasmanına çıkıyor. Biz rakibimizi yendiğimiz zaman, Altay'ın da puan kaybetmesiyle büyük bir avantaj yakalayacağımıza inanıyorum. Biz tabiki diğer maçların sonuçlarını düşünmeden kendi maçlarımızı kazanmaya bakacağız. Ama rakiplerin puan kaybetmesi de bizim yolumuzu daha da açacaktır diye düşünüyorum. Tabi ki her şey yine bizim elimizde. Sezonun ikinci devresinde oynayacağımız ilk 3 maçı kazanmamızın Süper Lig yolunda hedefimizi yarılamamız anlamına geleceğine inanıyorum. Lige iyi başlamak takımlar adına her zaman çok önemli" diye konuştu.
ALİ AKKANAT’A TEŞEKKÜR
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, yeşil-beyazlı ekibin hiçbir ücret ödemeden 14 günlük devre arası kampını gerçekleştirerek konakladığı Sirene Golf Oteli sahibi iş adamı Ali Akkanat'a maddi-manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konu ile ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar şunları söyledi.
"Yıllardır devre arası kamplarında sahibi olduğu Sirene Golf Otelini takımımızın kullanımına tahsis eden hemşehrimiz değerli iş adamı  Sayın Ali Akkanat bu yılda aynı jestte bulunmuştur. İçerisinde bulunduğumuz sıkıntılı dönemde hiçbir ücret almadan 14 gün boyunca Konyaspor'umuzu, sahibi olduğu mükemmel tesislerinde ağarlayarak kulübümüze maddi-manevi anlamda büyük katkı sağlayan  Sayın Ali Akkanat'a ve takımımızın rahat etmesi konusunda fedakarca hizmet veren Sirene Golf Otel personeline Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyoruz. Büyük bir Konya ve Konyaspor sevdalısı olan Sayın Ali Akkanat'ın yaptığı bu örnek davranışın Süper Lig'e emin adımlarla yürüyen takımımıza destek konusunda diğer kişi, kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını temenni ediyoruz. etmesini diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.