‘Paldır Güldür Şov’ büyük ilgi gördü

‘Paldır Güldür Şov’ büyük ilgi gördü

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi'nde tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahneye aktardıkları "Paldır Güldür Şov" isimli tiyatro gösterisi bir kez daha izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, oyunu izledikten sonra açıklama yaptı. Pekyatırmacı, “İnanın çok gururluyum, çok mutluyum. Geçtiğimiz haftalarda burada TEKNO-SEL yarışmalarını yaptık. 61 okulumuzdan yüzlerce öğrencimiz yarışmalara katıldı ve hepsi birbirinden kıymetli projeler ürettiler. Türkiye şampiyonu olan U16 Futbol Takımımızın şampiyonada kazandığı o güzel kupasını meclis salonumuzda yukarıya kaldırdık ve şimdi de sanat akademimizin bu muhteşem oyununu izledik. Ben çok mutluyum. Selçuklumuzda eğitime, sanata, kültüre, spora verdiğimiz değerli neticelerini hep birlikte alıyoruz. Bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum. İnşallah Sanat Akademimiz bu güzel çalışmalarını gün geçtikçe geliştirerek devam ettirecek. Tüm ekibi alkışlıyorum, selamlıyorum, tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Pekyatırmacı, gösteri sonrasında oyunda emeği geçen tiyatro eğitmenlerine çiçek takdim ederken minik yeteneklere de ödül takdim etti.

HABER MERKEZİ


Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.