PAF maçında gol sesi çıkmadı:0-0 


PAF maçında gol sesi çıkmadı:0-0 


PAF Liginin 24.hafta mücadelesinde Gaziantepsporu konuk eden Konyaspor PAF Takımı, yakaladığı fırsatlardan yararlanamadığı maçtan 0-0'lık beraberlik ve 1 puanla ayrıldı.

2 Nolu sahada saat 11:00'de başlayan mücadelenin ilk yarısında rakip kalede Burak ve Muhammed Sak ile net fırsatlardan yararlanamayan yeşil-beyazlılar, ikinci yarıda da girdiği gol pozisyonlarında rakip defans ve kalecisini geçemedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Beşiktaş’ı evinde 1-0 mağlup ettiği günden bu yana kazanamayan Genç Kartallar, dün de bu kötü seriyi sürdürdü. Önceki maçlarda olduğu gibi birçok net fırsattan yararlanamayan yeşil-beyazlılar Gaziantepspor karşısında Burak ve Muhammet Sak, kaçırdığı gollerle saç baş yoldurttu. 12.dakikada Ahmet’in pasında hareketlenen Muhammet Sak, ceza sahasına hareketlendi. Muhammet’in sert şutu kaleci Cuma’da kaldı. 25.dakikada PAF,rakip kalede organize bir atak geliştirdi. Bu dakikada Ali Karan,topu Ali Kireş ile buluşturdu. Sağ kanattan topla birlikte hareketlenen Ali Kireş, ceza sahasına ortaladı. Markajdan kurtulan Feyyaz’ın vuruşu auta gitti. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarı genç kartallar, Gaziantepspor savunmasını aşamayınca karşılaşma 0-0 tamamlandı

SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Kamil Karakurt, Mahmut Karaca, Mustafa Aydın
KONYASPOR: Nazmi, Rifat, Erdem, Oğuz, Ali Karan, Eşref (Ömer Tayfun), Ali Kireş, Ahmet İçöz (Mehmet Zülküf), Burak (İlyas), Feyyaz, Muhammed Sak
GAZİANTEPSPOR: Cuma (Hasan), Hüseyin, Abdullah, Ramazan, Mehmet, Feyyaz, Yasin Akkaya, Yasin Erdem (Orhan), Oğuzhan, Musa, H.İbrahim (Deniz) 
GOL: Yok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.