Özmeriç Selçuk’a doğru

Özmeriç Selçuk’a doğru

Sezon hazırlıklarına start verecek olan Üniversitespor Antrenör Hasan Özmeriç ile masaya oturacak. Tecrübeli hoca ile anlaşma sağlandığı takdirde temsilcimiz iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak

Geçtiğimiz sezon BEKO Basketbol liginin eşiğinden dönen TORKU Selçuk Üniversitesi yeni sezonda iddialı bir yönetim oluşturabilmek ve güçlü bir kadro kurabilmek için çalışmalarına başlıyor. Kulüp Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Kürşat Turgut kulübün geleceği için bir süreden bu yana sürdürülen temasların sonuna gelindiğini müjdeledi. Süleyman Okudan ve Recep Konuk tan alınan destek sözleri ile yeniden yola çıkacaklarını açıklayan Başkan Turtgut; “Konya’nın dolayısıyla isim sponsorumuz TORKU’nun ve Türkiye’nin en büyük üniversitesi olan Selçuk Üniversitesinin isimlerine misyonlarına yakışır temsilde güçlü bir yönetim sahada ise başarılı bir kadro için yeniden yola devam etme kararı aldık. İnşallah geçtiğimiz sezon Konya’da sağlanan o güzel birlik ve beraberliğimizi bu yıl daha güçlendirerek salonda da yaptığımız bazı eksikleri tekrarlamayarak sezon sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” dedi.

Önümüzdeki günlerde deneyimli antrenör Hasan Özmeriç ile masaya oturacak olan Sarı-Mavililer, anlaşma sağlanması halinde Özmeriç’in raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını gerçekleştirecek. Selçuk Üniversitesi’nin yeni sezonda yola devam etmesi ve güçlü bir kadro kurulacağına ilişkin kulüpten yapılan resmi açıklamalar spor camiasını da oldukça mutlu etti. Gerek üniversite gençliği gerekse de Konya’da basketbol sporuna gönül veren isimler, şimdiden yeni sezonu iple çekmeye başladılar.

Öte yandan Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, yeni sezona güçlü bir ekip ile gireceklerini söyledi. Geçen sezon kaçırdıkları Beko Basketbol Ligine yükselmeyi bu sezon başaracaklarını belirten Başkan Turgut” Geçen yıl çok iyi maçlar çıkarttık. Son ana kadar Beko Basketbol ligine yükselmeyi kovaladık ancak olmadı. Bu sezon güçlü bir ekiple yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek bunu da başaracağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.