Özkara sıkı tutuyor

Özkara sıkı tutuyor

Bank Asya 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Konyasporda gözler ikinci yarıya çevrilirken, yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Hüsnü Özkara, Antalya kampında oyunculara göz açtırmıyor

Bank Asya’da şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor’da, ikinci yarıya sorunsuz başlamak isteyen teknik direktör Hüsnü Özkara, futbolculara göz açtırmıyor. Deyim yerindeyse, futbolcular yattıkları yeri beğeniyor. Antalya kampında, temponun her geçen arttığı ve futbolcuların idmanlardan sonra hemen istirahata çekildikleri öğrenildi. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdüren Konyaspor, dünü  çift çalışma yaparak geçirdi. Kartal, Cumartesi günü akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde saat 17:30'da yapılan çalışmada uzun bir aradan sonra Recep Aydın'da takımla birlikte yer alırken, Kaue Da Silva takımdan ayrı düz koşu yaptı. Topla yapılan ısınma hareketleri, 5'e 2 ile başlayan antrenman, 3 grupta oynanan mini turnuva ve yarı sahada oynanan çift kale maç ile tamamlandı. İkinciyi yarı hazırlıklarını dün çift idmanla sürdüren Konyaspor’da tempo her geçen gün yükselirken, futbolcuların arzulu ve istekli çalışmaları teknik ekibi memnun ediyor. Konyaspor, Sirene Golf Otelde devam eden devre arası hazırlık kampında 9.güne sabah yapılan koşu çalışması ile start verdi. Sakat olan kaleci Nazmi'nin katılmadığı, Kaue Da Silva'nın ise takımdan ayrı olarak düzkoşu yaptığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Gruplara ayrılan futbolcular polar saatlerle süreli koşular yaptı. Kartalın sabahki antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.

ÖMER:BAŞARININ SIRRI BİRLİĞİMİZ
Sezonun ilk yarısında takım olarak başarılı olduklarını ve şimdi tek düşüncelerinin aynı başarıyı tekrarlayarak sezon sonunda Süper Lig hedefine ulaşmak olduğunu ifade eden Ömer Hacısalihoğlu, başarılarının sırrını "birlik-beraberlik ve inanç" olarak özetledi.
Yeni kurulmuş bir takım olarak sezona başlamalarına rağmen ilk devre itibariyle önemli bir başarıya imza attıklarının herkes tarafından kabul edildiğini belirten Ömer Hacısalihoğlu, "12 hafta liderlikte kaldık ve ilk yarı sonunda da averajla ikinci sıradayız. Bunun yanısıra kendi sahasında oynadığı 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlikle yenilgisi olmayan, 17 hafta itibariyle de ligin en az gol yiyen takımıyız. Bunların hepsi kolay olmuyor. Takım çalışması ve takım ruhu sözleri bu sene bizim takım için söylenecek en doğru sözler diye düşünüyorum. Kötü oynadığımız, mağlup duruma düştüğümüz maçlarda dahi kaybetmeyi aklımızın ucundan bile geçirmedik. Son düdüğe kadar mücadelemizi sürdürdük ve karşılığını da galip gelerek aldık. Geriye dönüp baktığımızda üzüldüğümüz maçlarda oldu. Ama futbolun içerisinde her türlü sonucun olduğunu biliyoruz. Şimdi devre arasını değerlendirmek amacıyla rakiplerimizden önce hazırlıklara başladık. Çok yoğun ve yorucu tempoda bir çalışma programımız olmasına rağmen kimse bu durumdan şikayetçi değil. Biz takım olarak sezonun ikinci devresinin çok daha zorlu geçeceğini biliyoruz. Bu çalışmalar bize o zor dönemde büyük fayda sağlayacak. İlk devre sonunda yakaladığımız başarıyı bazı kesimler tesadüfi olarak değerlendirebilir. Biz bu görüşe saygı duymakla birlikte katılmadığımızı da belirtmek istiyoruz. Çünkü bizim yakaladığımız başarısının sırrı "Birlik-beraberlik ve inanç"tır. Önümüzde 17 maçlık ikinci devre bizi bekliyor. İlk yarıda olduğu gibi kendi sahamızdaki başarılı performansımızı tekrarlayıp, deplasmanlardan da arzu ettiğimiz puanları getirdiğimizde Süper Lig hedefimize ulaşacağız. Buna takım olarak inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.