Özkara: Gelişmeler olumlu

Özkara: Gelişmeler olumlu

Konyaspor Bolu maçından mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik adam Özkara, zorlu maç öncesinde şehirde yaşanan kenetlenmenin kendilerini çok memnun ettiğini söyledi

Bolu maçı öncesinde şehir olarak kenetlenmenin hesaplarını yapan Konyaspor’da Teknik Direktör Hüsnü Özkara, yaşanan gelişmelerin oldukça mutluluk verici olduğunu söyledi. Yönetim kurulunun düzenlediği ‘Bayrak as’ kampanyasının şehre canlılık getirdiğini ve bunun takıma çok olumlu yansıdığını ifade eden başarılı teknik adam Özkara; “Bolu maçı öncesinde yaşanan sinerji ortamı kenetlenme açısından çok güzel. Şampiyon olduğumuz dönemde yakaladığımız ruhu şimdi yeniden kazandığımıza inanıyorum. Şampiyonluğa inanmış, sahip olduğu müthiş potansiyelin harekete geçirilmesini bekleyen Konya şehrini mutlu etmeyi düşünen, karakterli oyuncular topluluğu ile yolumuza lider olarak devam ediyoruz. İnşallah sezon sonunda izlediğimiz bu şampiyonluk görüntülerinden daha iyisinde buluşacağımıza inanıyoruz. Yönetim Kurulunun 15-20 gündür devam eden çalışmaları nihayet sonuç verdi ve şehrimizde her yerinde o güzel yeşil beyaz renkteki bayrakları görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şehrimizin her caddesi ve sokağı, kısacası her yeri bu güzel renklerle bezenmeli. Bunun verdiği sinerjiyle hep birlikte kenetlenerek Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inancımız tam” dedi.

Boluspor maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Hüsnü Özkara; “Lig’e verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimize inanıyorum. Özellikle 8.haftadan sonra oyuncular üzerinde başlayan fiziksel yorgunluğa, bir de hava şartlarından dolayı sahaların ağırlaşmasıyla beraberinde getirdiği yorgunluk eklenmişti. Tam bu sırada gelen ara ve futbolculara verilen izin yalnız bizim takımımız için değil tüm takımlar için ilaç gibi geldi. Şimdi tek hedefimiz evimizde oynayacağımız Boluspor maçını kazanarak taraftarlarımıza bir bayram hediyesi vermek. Ben Konya’nın taraftar potansiyelini biliyorum. Bunun sahaya yansıyınca bu takımın neler yapabileceğini de çok iyi biliyorum. İnşallah Boluspor maçında tribünler dolar. Maçı televizyonda veriyor. Tüm Türkiye Konya’nın coşkulu, örnek olan tribünlerini bir kez daha seyreder. Seyircinin ve şehrin takıma sahip çıkması çok önemli. Zaten arkamızda böyle bir gücün olduğuna inanıyoruz. Seyircilerimizin bugüne kadar vermiş olduğu destek bizi memnun ediyor. Konyaspor’un başarısı şehrin üzerindeki ölü toprağını atmasına neden oldu ve takımın Bank Asya 1.Lig’de olduğunu kabul eden Konyalı sporseverler artık Konyaspor’un Süper Lig’e çıkacağına inanmaya başladı. Bu şehir birlikteliğinin mükafatını sezon sonunda şampiyonluğu kutlayarak alacak” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.