Özel Selçuklu aşure bereketini paylaştı

Özel Selçuklu aşure bereketini paylaştı

Konya Özel Selçuklu Hastanesi ve Karaman Özel Selçuklu Tıp Merkezinde önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da hastalara ve çalışanlara aşure ikramı yapıldı.

Selçuklu ailesi bu yıl da aşure günü mutluluğunu hastaları ve çalışanları ile paylaşmayı unutmadı. Konya Özel Selçuklu Hastanesi ve Karaman Özel Selçuklu Tıp Merkezi’nde bugün aşure günü dolayısı ile hastalara, hasta yakınlarına ve çalışanlara aşure ikramı yapıldı.

Aşure ikramına bizzat katılan Konya Özel Selçuklu Hastanesi Başhekimi Dr. Eyüp Çetin, “Her yıl geleneksel şekilde sürdürdüğümüz bu etkinliğimiz ile diğer bütün çalışmalarımızda olduğu gibi personelimizi ve hastalarımızı mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Çünkü kültürel kodlarımıza yerleşmiş güzel bir paylaşma örneği olan aşure geleneğini çalışanlarımızla ve hastanemize gelen hastalarımızla, hasta yakınlarımızla paylaşmak bizim için önemli” dedi.
Kendilerine aşure ikram edilen hastalar ise yapılan ikramdan dolayı memnun olduklarını söylediler ve yetkililere teşekkür ettiler.
Karaman Özel Selçuklu Tıp Merkezi Müdürü Savaş Akgöl, “Hem Konya hem Karaman’daki sağlık merkezimizde hastalarımız ve çalışanlarımızla aşure gününü paylaşıyor olmaktan dolayı mutluyuz, bundan sonrasında da bu tarz çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.