Özel Rahime Batu Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Özel Rahime Batu Lisesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Malatya Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen lisesinde, öğrenimini tamamlayan 81 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Malatya’daki bir otelde düzenlenen mezuniyet törenine; öğrencilerle, aileleri ve okul yöneticileri katıldı. Özel Rahime Batu Anadolu...

Malatya Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen lisesinde, öğrenimini tamamlayan 81 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Malatya’daki bir otelde düzenlenen mezuniyet törenine; öğrencilerle, aileleri ve okul yöneticileri katıldı. Özel Rahime Batu Anadolu Lisesi’nden 64, Özel Rahime Batu Fen Lisesi'nden 17 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet belgelerini alan 81 öğrenci orta öğrenim dönemini tamamlayarak yüksek öğrenim aşamasına geçti.

Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Ufuk Ercul, 17. dönem mezuniyet törenini düzenlediklerini belirterek, "Her alanda başarılarıyla adını bir çok kez duyuran okulumuz eğitime başladığı günden itibaren başarının zirvesine doğru tırmanarak, zirveye yerleşmeyi başarmıştır” dedi. Ercul, “Rahime Batulu olmak demek insanlığa sevgiyi, barışı, hoşgörüyü ulaştırmak demektir. İnşaallah sizlerin de bu değerleri en iyi şekilde temsil ederek, toplumun önünde bir rehber konumunda olacağınıza inancımız ve güvenimiz tamdır.” diye konuştu.

Eğitimciler olarak öğrencileri hem erdemli hem de bilinçli olarak yetiştirmenin huzuru içinde olduklarının altını çizen Ercul, anne ve babalara seslendi: “Sizler en değerli varlıklarınızı lise eğitimini en iyi şekilde almak, bunun yanında manevi kültürel dinamikleri yaşayacak ve yaşatacak, bütün hayatını kapsayacak, kalp kafa birlikteliğinin gerçekleşeceği üstün bir eğitimden geçeceğine inananarak bize emanet ettiniz, bizlerde emanetinize sahip çıkmış olduk” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Anadolu Lisesi dönem birincisi Kerim Alan’a ve fen lisesi dönem birincisi Emine Sena Sözen’e birincilik plaketleri verildi.

Veliler adına konuşma yapan Gül Sözen, çocuklarının Rahime Batu’da iyi bir eğitim aldıklarına inandıklarını ifade etti.

Okul birincileri öğrenciler adına yaş kütüğüne bröve çaktı. Rahime Batu Mezunları Derneği adına Batu-Der yetkilileri birincilere ödül takdiminde bulundu. Daha sonra sınıf temsilcilerinden oluşan bir grup öğrenci mezuniyet pastasını keserek arkadaşlarına ikram ettiler. Öğrenciler sınıf sınıf sahneye davet edilerek plaketlerini sınıf öğretmenlerinden aldılar.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.