Özdeş tamam gibi

Özdeş tamam gibi

Konyasporda teknik direktör sorunu netlik kazanmamasına rağmen, ibrenin yüzde 90 Kemal Özdeşe döndüğü öğrenildi. Yönetim bu sorunu yarına kadar çözüp, önce iç, sonra dış transfere başlayacak

Konyaspor’da teknik direktör sorunu en geç Pazar gününe kadar çözülecek.  Öncelikli isimler; Kemal Özdeş, Hüsnü Özkara ve Uğur Tütüneker. Robak’ın UEFA sorunu da çözüldü. Dış transferde öncelik kaleciye verilecek. Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı ve Sportif işlerden sorumlu başkan yardımcısı Zeki Çimen, teknik direktör konusunda geç kaldıklarını, bu nedenle Pazar gününe kadar sorunu çözeceklerini dile getirdiler. İstanbul’da masaya oturulan ve karşılıklı teklifler sunulan Uğur Tütüneker ile birlikte, daha önce ön görüşme yapılan Hüsnü Özkara ve Kemal Özdeş’den biriyle anlaşılarak Pazar günü sözleşme imzalanacak.
Yeşil-beyazlı yöneticiler, ardından da iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacaklarını açıkladılar. Teknik direktör konusunda sürpriz adaylarında çıkabileceği ileri sürüldü. Ancak isim verilmedi. Konyaspor’da, iç transferde Erdinç ve Ertuğrul’un kadroda tutulmasının düşünüldüğü, yeni teknik direktörün görüşü alındıktan sonra her iki futbolcuyla masaya oturulacağı kaydedildi. Sözleşmesi sona eren Gökhan Emreciksin ile anlaşma yoluna gidilmeyeceği bildirildi. Dış transferde ise, önceliğin Şekerspor’un genç futbolcusu Ömer Ali Şahiner ile bir kaleci olduğu açıklandı. Pawelek’in sözleşmesinin bitmesi ve takımdan ayrılması nedeniyle kaleyi tecrübeli ve iyi bir kaleciye teslim etmeyi düşünen Konyaspor yönetiminin listesinde bir kaç kaleci adayının da bulunduğu, ancak isim açıklanmayacağı bildirildi.
Öte yandan, Konyaspor’da sözleşmesi devam eden, forvet oyuncusu Robak’ın parasını zamanında alamadığı gerekçesiyle yaptığı şikayet üzerine adı geçen futbolcunun parası yatırıldı ve eski kulübüne olan ödemelerinde taksitlendirildiği açıklandı. UEFA ile bu sorunun giderilmesi sonucu Robak’ın Süper ligden bir takıma gitmemesi halinde bir sezon daha Konyaspor forması giyeceği bildirildi. Robak’ın bonservisi için belirlenen rakam ise açıklanmadı.
KEMAL ÖZDEŞ KİMDİR?
 Kemal Özdeş, 1970 Manisa doğumlu.Eski futbolcu ve teknik direktör. En son Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'u çalıştırdı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yanında yardımcı antrenörlük yapmasıyla tanındı. Genelde amatör seviyede Ege Bölgesi'nin ekiplerinde futbol oynadı. Son olarak 1993-95 yılları arasında Manisa Mensucatspor'da oynadı ve sözleşme bitimi aktif futbolu bıraktı. Özdeş, futbol bıraktıktan sonra antrenörlük yapmaya karar veren ve ilk antrenörlük deneyimini 1995 yılında Bergamaspor'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenerek edindi. Ardından birçok takımda yardımcı antrenörlük görevini üstlendi. Ardından Tevfik Lav, Ersun Yanal gibi teknik direktörler için yardımcı antrenörlük yapmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.