ÖZDER Konya’da Gülcemal tekrar başkan

ÖZDER Konya’da Gülcemal tekrar başkan

Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Konya Şubesi 3. Olağan Kongresi Özel Gençlik Okulları toplantı salonunda yapıldı.

Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Konya Şubesi 3. Olağan Kongresi Özel Gençlik Okulları toplantı salonunda yapıldı. Kongreye ÖZDER Genel Başkanı Ahmet Akça, başkan yardımcısı Ömer Günaydın, teşkilatlanma başkanı Mehmet Postallı, genel merkez yönetim kurulu üyesi Muharrem Turşucu, sivil toplum örgütü başkanları ve özel okul kurucu temsilcileri katıldılar. Genel Kurulda Divan Başkanlığına Ömer Günaydın, Mehmet Postallı ve Özcan Dalgıç seçildi.

Samimi bir ortamda geçen kongre Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını ve üç yıllık faaliyetleri anlatan ÖZDER Konya Şubesi Başkanı Gürkan Gülcemal, Türkiye’deki ve Konya’daki özel okulların tarihi süreci ile ilgili sayısal verileri paylaştı. Salgın sonrası bu yıl özel okul öğrenci sayılarında cüzi bir miktar artış olduğunu ancak bunun cirolara pek yansımadığını ve giderlerin ciddi anlamda arttığını ifade eden Gülcemal, devletin özel okulları gündemine alması ve gerekli desteklerin ivedilikle sağlanması gerektiğini ifade etti. Dönem içerisinde bu durumla ilgili olarak hem siyasilerle hem de bürokratlarla görüşmeler yapıldığını söyleyen Gülcemal, sıkıntılarını ve çözüm önerilerini hem sözlü hem de yazılı olarak gerekli mercilere ilettiklerini söyledi.

BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞI

Gülcemal, Konya ÖZDER olarak “birlikte yönetim” anlayışına sahip olduklarını ve çalışmalarını da bu anlayışla yürüttüklerini söyledi.

Gülcemal konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bütün arkadaşlarımız tüm çalışmalarda gerekli desteği verdiler, bundan sonra da vermeye devam edeceklerine inanıyorum. Tüm dostlara destekleri için teşekkür ediyoruz. ÖZDER’in erdemli rekabet ilkesinden yola çıkarak kaliteli bir rekabet ortamı oluşturuldu. Özverili dayanışma ilkesinden yola çıkarak salgın döneminde bile kesintisiz aylık mutat toplantılarımızı devam ettirerek sürekli iletişim halinde kaldık. Sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi dile getirip paylaşımda bulunduk. Birlikte çözüm yolları aradık. Sıkıntılarımızda birbirimizi arayarak değerlendirme yaptık. Özel okulların sıkıntılarının çözümü yine ilgili derneklerin bir araya gelmesi ve bu olumsuz örneklere karşı gerekli uyarıların yapılmasıdır. Zaten derneğimizin önemli sorumluluklarından biri de budur. Özverili dayanışmanın artması, derneklerin bir arada çalışması, kamuoyundaki özel okullarla ilgili önyargıların önlenmesinde de önemli katkı sağlayacaktır. Birlik beraberlik içerinde üç yıl birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.”

BAŞKANLARDAN TEBRİK

Divan Başkanı Ömer Günaydın. “Konya ÖZDER’in açılışından bu yana fedakârca yapılan çalışmaların devam edeceğine ve toplumun da bu çalışmalardan istifade edeceğine inanıyorum” dedi.

ÖZDER Genel Başkanı Ahmet Akça ise, Konya ÖZDER’in çok güzel bir ekip olduğunu, süreçte ciddi faaliyetler yapıldığını ve yapılan bu çalışmaları takdirle karşıladığını ifade etti.

Genel Kurulda tek listeyle seçime gidildi ve Gürkan Gülcemal tekrar başkan seçildi.

ÖZDER Konya Şubesi Başkanı Gürkan Gülcemal, destek veren herkese teşekkür etti.

ÖZDER Konya Şubesi yönetim Kurulu Asil Listesi şu isimlerden oluştu: Başkan Gürkan Gülcemal, Başkan Yardımcısı Cemil Erdem, Sekreter Hasan Cahit Koç, Muhasip Said Turgut ve Üye Ömer Faruk İyibildiren.

Yedek Yönetim Kurulu Listesi şöyle: Barış Çağlayan Çakır, Abdullah Şafak, Fatih Yıldırım, Mehmet Toktaş, Özcan Dalgıç.

Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Kamer, İlhan Yılmaz, Mustafa Yıldırım,

Yedek Denetim Kurulu listesi şöyle: İlhan Post, Aliye Duman ve Muhammed Akseki.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.