Özdemir: Kazanmak çok güzel

Özdemir: Kazanmak çok güzel

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir: Galibiyet serimize devam etmek istiyoruz, pozitif futbol oynamaya çalışıyoruz. Sakaryaspor maçı kolay bir sanılmasın. Bayan taraftarlara teşekkür ediyoruz

Bucaspor maçında verilen tribün desteğine teşekkür eden ve bayan seyircileri bundan sonraki karşılaşmalarda da yanlarında görmek istediklerini ifade eden Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, yakalanılan çıkışı devam ettirerek sezon sonu için belirlenen hedeften uzaklaşmamak istediklerini ve bunu da başaracak güce sahip olduklarını söyledi.

Bucaspor maçına bayan taraftarların gösterdiği ilgiyi değerlendiren Osman Özdemir, "İlk defa böyle bir ceza ile karşı karşıya kaldık. Neticesinde maç öncesinde boş tribünlere oynama gibi bir tedirginliğimiz vardı. Ama TFF'nun aldığı karar sonrası tribünleri sadece bayanlara ve 12 yaş altı erkek çocuklarına açmasıyla birlikte beklentilerimizin üzerinde bir seyirci sayısıyla 90 dakikayı oynadık. Sezon başından bu yana ilk defa bu kadar kalabalık bir seyirci karşısında futbol oynadık. Tribünlere gelenlerin bize olan katkılarını da çok net bir şekilde gördük. Bundan sonraki haftalarda da bayan seyircilerimizin maçlarımıza gelmesini istiyoruz. Artı diğer taraftarların bu işe ne kadar katılım sağlarlarsa tribün gücünün bize o kadar pozitif yansıyacağını düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarımızı da kalabalık ve iyi destek veren bir seyirci topluluğu karşısında oynarız" dedi.

POZİTİF FUTBOL OYNUYORUZ

Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında yenilmelerine rağmen dirençli ve pozitif futbol ortaya koyduklarını ve bu maçların moral bozukluğunu fazla yaşamadan atlattıklarını da sözlerine ekleyen Osman Özdemir, "90 dakikalarda gösterilen performans benim için çok önemliydi. Mücadele ve oyunu bir an bile olsa bırakmayışımız bizim elimizi güçlendiren sebeplerdi. Bazen iyi oynarken de kaybedebilirsiniz. Bizimde o iki maçımız öyle geçti. Oyuncularımızı da psikolojik anlamda her zaman işledik. Nasıl ilk yarı iki maç dışarıda oynadıysak onun dönüşü  fikstür gereği iki maçı içeride oynayacağız. İlk maç Bucaspor maçıydı. Kazandık. İkincisi Sakaryaspor maçı. Ama öncesinde K.Erciyespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'a karşı kazanılan maçlar var. Alınan peş peşe 3 galibiyet kaybedilen maçlardan sonra bizim için gerçekten büyük bir moral oldu. Futbolda kazandıkça mutlu ve moral anlamında güçlü oluyorsunuz. Biz bunu elde ettik. Bir şeyi çok fazla abartmaya gerek yok. Sezon içerisinde yakalanılan bir seri. Bu ne kadar devam ederse biz sezon sonundaki hedefimize o kadar yakın oluruz" şeklinde görüş belirtti. 

SAKARYA MAÇI ZOR GEÇER

Konyaspor Teknik direktörü Osman Özdemir, 22.haftada iç sahada oynayacağımız Sakaryaspor maçı ile ilgili olarak da “Sakaryaspor son maçını da kaybettikten sonra düşme potasına biraz daha yaklaştı. Bundan sonra oynayacakları her maç onlar için bir final diye düşünüyorum. Tribün desteğini arkamıza alabilirsek bizim adımıza kolay bir maç olabilir. Bu tür takımlara karşı golü bulmak çok önemli. Gol atarsak dirençlerini kırabiliriz. Sakaryaspor her zaman marka olan bir takım ve düşme potasının içerisinde yer almak istemiyor. Bu nedenle zor bir maçın bizi beklediğini söyleyebiliriz” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.