Özdemir: Haklı bir galibiyet aldık

Özdemir: Haklı bir galibiyet aldık

Ligin ilk 4 maçında gol atamayan, 3 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Konyaspor, 5. haftada hem golle hem de 3 puanla tanışmanın sevincini yaşadı

Ligin ilk 4 maçında gol atamayan, 3 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Konyaspor, 5. haftada hem golle hem de 3 puanla tanışmanın sevincini yaşadı. Sakaryaspor ile deplasmanda zorlu bir 90’a çıkan Konyaspor soyunma odasında 3 puanın ve galibiyetin sevinci vardı. Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Osman Özdemir, 3 beraberlik ve 1 yenilgiden sonra alınan bu galibiyetin kendilerine hem moral hem de önemli bir özgüven kazandırdığını belirterek, “Oyuncularım haklı bir galibiyet aldı, kendilerini bu özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

 

Konyaspor olarak zor bir süreçten geçtiklerinin altını çizen Osman Özdemir, “Yoğun bir maç trafiği yaşadık. 7 gün içerisinde 3 maç oynadık. Tavşanlı Linyit’e evimizde yenildik, Çarşamba günü Buca ile deplasmanda berabere kaldık. Bugün de Sakaryaspor ile zorlu bir mücadeleye çıktık. Sakaryaspor’ da bizim gibi galibiyeti olmayan bir takımdı ve bu maça kazanmak için çıktılar. Maçın ilk yarısında onların baskılı bir oyunu vardı, ama golü bulan biz olduk ve soyunma odasına moralli gittik. İkinci yarıda da sahaya istediğimiz oyunu yansıttık ve bir gol daha bularak sonuca gitmeyi bildik. Bizim için önemli olan hem gol atmamız hem de bu golleri 3 puanla süslememiz oldu. Bunun için de bütün oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.