Özcan Yeniçeri: ‘yandım Allah’ Diye Bağıranlar İşbaşında Daha Berbatını Yapıyor

Özcan Yeniçeri: ‘yandım Allah’ Diye Bağıranlar İşbaşında Daha Berbatını Yapıyor

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, TBMM'ye sunulan yeni yargı paketine sert tepki göstererek “Türkiye’de ilginç bir yapıyla karşı karşıyayız. Kendinize geldiğinde ‘yandım Allah’ diye bağıranlar, kendisi iş başına geldiğinde...

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, TBMM'ye sunulan yeni yargı paketine sert tepki göstererek “Türkiye’de ilginç bir yapıyla karşı karşıyayız. Kendinize geldiğinde ‘yandım Allah’ diye bağıranlar, kendisi iş başına geldiğinde daha berbatını yapmaktadır.” şeklinde konuştu.

MHP Ankara Milletvekili Yeniçeri, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında bir soru üzerine Türkiye’nin ilginç bir yapıyla karşı karşıya olduğunu ifade ederken, Meclis’ten bu tip bir düzenlemenin kolay kolay geçeceğinin zannedilmemesi gerektiğini söyledi.Türkiye’de ifade özgürlüğünün büyük bir başka altında olduğunu ifade eden Yeniçeri, "Yapılan değişiklikle Türkiye’de sıkıyönetim ilan etmeden adeta hükümet her istediğini yapabilir bir durum ortaya çıkarır. Ama yasalar değil, yasaların uygulayıcıları önemlidir. Daha önce bu yasalar çıkmadan somut delile dayanmadan tutuklama yapılamıyordu. Ama biz şunu gördük; hiçbir somut delile dayanmadan adam tutuklama da yaptı. Türkiye’de ilginç bir yapıyla karşı karşıyayız. Demokrasi herkes içindir. Herkese lazımdır. Kendisine geldiğinde ‘yandım Allah’ diye bağıranlar, kendisi iş başına geldiğinde daha berbatını yapmaktadır." şeklinde konuştu. Yeniçeri, Meclis’ten bu tip bir düzenlemenin kolay kolay geçeceğinin zannedilmemesi gerektiğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.