Oyunculara talip var

Oyunculara talip var

Mustafa Alper Avcı, "2 tane oyuncumuza Spor Toto Süper Lig'den talipler var.TFF 1.Lig'deki takımlarla görüşen 2 oyuncumuz var. Onların neticesine göre kadromuzu kuracağız" dedi

Spor Toto 2.Lig'de sezon sona erdi. Ligin son maçında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Hacettepe'ye 2-1 mağlup olan Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Mustafa Alper Avcı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

İYİ NİYETLE MÜCADELE ETTİLER

“İki takımın da karşılaşma ile ilgili bir iddiası bulunmuyordu" diyerek sözlerine başlayan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, "İki takımda genç oyunculara şans vermeyi düşündüğü bir müsabaka oldu. Sezon boyunca forma şansı bulamayan genç oyuncularımızın birçoğunu oynatmayı denedik. Bugün sahada onların performansını merak ediyorduk. Bizim için güzel bir mücadele oldu. Sonuçta skora bağlı kalmadan önümüzdeki senenin planlaması içerisinde bu oyuncuların hangi konumda olduğu konusunda bize fikirler verebileceği bir müsabakaydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler iyi niyetle mücadele ettiler. Muhakkak eksiklikleri olabilir ama bunlar çalışarak giderilebilir" dedi.

7 TEMMUZDA SEZON AÇILACAK

7 Temmuz 2017 tarihinde yeni sezonu açacaklarını dile getiren Mustafa Alper Avcı, "Zorlu bir sezonu geride bıraktık, vakit kaybetmeden yeni sezonla ilgili çalışmalarımıza başlayacağız.Konyaspor scout ekibiyle istişare halindeyiz. 7 Temmuz'da sezonu açmayı planlıyoruz. 7 Temmuz'da sezonu açtığımızda 23-24 tane oyuncumuz hazır olsun istiyoruz. Onunla ilgili önümüzde iki ay gibi bir süre var. Hem Konyaspor’a oyuncu yetiştirme anlamında, hem de üst sıralara mücadele eden, savaşan bir ekip oluşturma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde görüş belirtti.

KULÜPLERİN GÖZDESİ OLDU

Yeni sezonda mevcut kadrodan kimlerin kalıp kalmayacağının belli olmadığını ifade eden Alper Avcı konuşmasını şöyle tamamladı: "Sözleşmesi biten oyuncularımız var. 2 tane oyuncumuza Spor Toto Süper Lig'den talipler var.TFF 1.Lig'deki takımlarla görüşen 2 oyuncumuz var. Hedefleri olan oyuncularımız var. Bazı oyuncularımız Konyaspor'un oyuncusu. Aykut Kocaman sezon öncesi gerçekleştireceği kampa mutlaka bazılarını çağıracaktır. Onların neticesine göre kadromuzu kuracağız."

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.