Oyuncular çok üzgün

Oyuncular çok üzgün

Trabzon'da maça iyi başlayan, ikinci yarıda da büyük bölümde rakibine oranla daha üstün olan Torku Konyaspor'da futbolculara lige verilen bir haftalık aradan yararlanılarak üç gün izin verildi

Torku Konyaspor’da Trabzonspor yenilgisi sonrası üzüntü hakim. Özellikle futbolcular, puan alabilecekleri bir maçtan eliboş dönmeyi içlerine sindiremedikleri, dolayısıyla da çok üzgün oldukları öğrenildi. Kartal'da Trabzonsp/or maçı sonrası futbolculara üç gün izin verildi. Trabzonspor karşısında önce öne geçmesine, daha sonra beraberliği yakalamasına karşın bunu koruyamayan ve en az 1 puandan olan Torku Konyaspor’da, karşılaşmanın belirli bölümlerinde sergilenen futbol olumlu bulundu.

Maça iyi başlayan, ikinci yarıda da büyük bölümde rakibine oranla daha üstün olan Kartalda futbolculara Milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık aradan yararlanılarak üç gün izin verildi. Perşembe sabah tesislerde toplanacak olan yeşil-beyazlılar, ligin 10. haftasında, iç sahada Gaziantepspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına aynı gün başlayacaklar. Trabzon maçına sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle 5 eksikle çıkan Torku Konyaspor’da, Marica dışında Rangelov, Recep ve Djalma’ının Gaziantep maçına yetişebilecekleri bildirildi. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Selim Ay’da bu karşılaşmada forma giyebilecek.

9. HAFTA GERİDE KALDI

Spor Toto Süper ligde 9. hafta da Fenerbahçe’nin liderliğiyle geride kaldı.. 19 puanlı lideri aynı puanla Galatasaray ve 17 puanla Beşiktaş izledi. Ligde 4 büyükler olarak nitelendirilen Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un haftayı galibiyetle kapattıkları Süper ligde, son 3 sırayı ise, 7 puanlı Karabükspor, 6 puanlı Sivasspor ve 5 puanlı Balıkesirspor oluşturdu.

Ligde, geride kalan 9. hafta da Trabszonspor ilk galibiyetini, Başakşeahir ise ilk yenilgisini aldı. Torku Konyaspor haftayı 9 puanla 13. sırada kapattı. Ligde son 6 sırada bulunan takımlar haftayı puana kayıplarıyla geride bıraktı. Oynanan maçların 4’ünü ev sahibi, 2’sin deplasman takımları kazanırken, 3 maçta da eşitlik bozulmadı. Süper ligde, 9. hafta da takımlar rakip fileleri 26 kez havalandırdı. Haftanın en gollü karşılaşması 3-2 biten Trabzonspor Torku Konyaspor maçı olurken, bunu 2-2 biten Kasımpaşa-Gençlerbirliği maçı izledi. 9. hafta da tüm karşılaşmalarda gol atıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.