Otomotiv sektörü Konya’da buluşuluyor

Otomotiv sektörü Konya’da buluşuluyor

Aktif İşadamları ve Sanayicileri Derneği (AKTİSAD) ev sahipliğinde, İstanbul Verim İşadamları Derneği (İVİAD) organizasyonu ve Marmara İş Hayatı federasyonu (MARİFED) koordinasyonunda ve ile Marmara B

Aktif İşadamları ve Sanayicileri Derneği (AKTİSAD) ev sahipliğinde, İstanbul Verim İşadamları Derneği (İVİAD) organizasyonu ve Marmara İş Hayatı federasyonu (MARİFED) koordinasyonunda ve ile Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren otomotiv sektörü temsilcileri, 18–19 Şubat 2011 tarihleri arasında Konya o otomotiv sektörü ile buluşacak.
Program ile ilgili açıklama yapan AKTİSAD Başkanı Ali Akın, “Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren otomotiv sektörü temsilcileri ve Konya’da faaliyet gösteren otomotiv sektörü firmalarını tanışmasını sağlamak ve iş potansiyellerinin artırılması amacı ikili iş görüşmesi ve fabrika gezisi düzenleyeceğiz” dedi. Ali Akın şunları söyledi: “Marmara Bölgesi’nden gelen işadamlarının yurt genelinden tedarik ettikleri ürünleri bölgenin en güçlü üretim merkezi olan Konya firmalarından temin etmeleri için zemin oluşturma gayretindeyiz. Bu amaçla düzenlediğimiz organizasyon çerçevesinde 23 firma temsilcisini Konya’da ağırlayacağız.
Konyalı işadamlarımızla ikili görüşmeler yapılacak, fabrika gezileri ile üretim alanları gezilecektir. Misafir heyete Konya sanayici ve otomotiv sektörü hakkında tanıtım yapılacak.”
AKTİSAD Başkanı Ali Akın, programa Konyalı otomotiv firmalarını davet etti. Akın, iş görüşmeleri randevulu olarak iki görüşme şeklinde yapılacağını, görüşmelere katılmak isteyen firmaların önceden AKTİSAD’a bilgi vermeleri gerekliğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.