Öten'den taraftarlara 'hakem' uyarısı

Öten'den taraftarlara 'hakem' uyarısı

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Gaziantepspor maçına atanan Serkan Çınar ile ilgili, "Taraftarlarımızın oynanmamış bir maç öncesi hakeme karşı ön yargılı davranmamalarını istiyoruz" dedi.

Öten, yaptığı açıklamada, 16 Mart Pazartesi günü Konya'da oynanacak Torku Konyaspor-Gaziantepspor maçına atanan Serkan Çınar’ın geçmişte görev yaptığı maçlarda yeşil-beyazlılar aleyhine ciddi hatalar yaptığını savundu.

O dönemlerde tepkilerini olması gerektiği şekilde ortaya koyduklarını ifade eden Öten, "Şimdi yapılan bu görevlendirme sonrasında spor kamuoyunda ve taraftarlarımız arasında 'acaba yine aynı hakem hataları tekrarlanacak mı?' diye görüşler oluşmaya başladı. Biz kulüp olarak bugüne kadar aleyhimize yapılan hakem hataları karşısında tepkimizi diğer kulüpler gibi tehditvari bir şekilde değil, saygı sınırları içerisinde ifade ederek kamuoyu ile paylaştık. Taraftarlarımızın oynanmamış bir maç öncesi hakeme karşı ön yargılı davranmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

Öten, Torku Konyaspor olarak telafisi zor haftalara girdikleri şu dönemde Serkan Çınar'ın adil bir yönetim sergileyeceğine inandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çünkü aksi bir durum, yaşanabilecek istenmeyen bir olay, zorlu maçlar öncesinde takımımızın seyircisiz oynama ve saha kapatma cezalarıyla karşı karşıya kalmasına neden olabilir. Gelinen noktada iç sahada oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın desteğinin takımımız adına ne kadar önemli olduğunu da göz önünde bulundurursak, böyle bir durum kimseye bir şey kazandırmaz. Kulübümüze büyük zararlar verebilir. Bu nedenle taraftarlarımızın tepkilerini kulübümüzün ceza almasını gerektirecek herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden göstermelerini ve bu kritik mücadelede takımımızı her zamankinden daha fazla desteklemelerini istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza zorlu sürecin üstesinden geleceklerine dair inancımız tam. İnşallah pazar günü bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılmanın sevincini hep birlikte yaşamak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.