Öten'den birlik çağrısı

Öten'den birlik çağrısı

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, "Süper Lig'de kalamayacağımıza dair bir endişemiz yok. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, "Süper Lig'de kalamayacağımıza dair bir endişemiz yok. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi.

Öten, önemli bir deplasmandan puansız döndüklerini, Kayseri Erciyes'in evinde olmasının etkisiyle maçı tek golle kazandığını belirtti.

Yaşanan sakatlıkların, ligin ikinci yarısında yakaladıkları çıkışı sürdürmelerini engellediğini ifade eden Öten, hafta sonu sahalarında oynayacakları Gaziantepspor maçıyla tekrar çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Taraftarın kesinlikle endişeye kapılmaması gerektiğini vurgulayan Öten, şunları kaydetti:

"Biz oyuncularımıza ve teknik heyete sonuna kadar güveniyoruz. Süper Lig'de kalamayacağımıza dair bir endişemiz yok. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Trabzonspor maçında tribünleri dolduran büyük Konyaspor taraftarını, Gaziantep maçında da görmek istiyoruz. Zor bir fikstür bizi bekliyor. İyi motive olursak her takımı yenebilecek güçteyiz. Ligin sonuna doğru dengeler değişebilir. İstemediğimiz noktadan kurtulmak zorundayız."

- "Hakem baskısı altında kalacak bir takım değiliz"

Öten, hakemlerle ilgili sıkıntıların devam ettiğini, Erciyesspor maçında Konyaspor lehine penaltının verilmediğini savundu.

Herkes için adalet istediklerini anlatan Öten, "Bazı takımlar lehine çok kolay penaltı veriliyor. Kritik haftalara giriyoruz. Hakemler daha dikkatli olmalı. Herkes adalet istiyor ama hata bizim aleyhimize olunca tepki veren olmuyor. Konyaspor büyük bir camia. Hakem baskısı altında kalacak bir takım değiliz. Gerekli tepkiyi en iyi şekilde vermesini biliriz. Bu konuda sabrımızı sınamasınlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.