Öten: Dokuz final kaldı

Öten: Dokuz final kaldı

Konyaspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına dün başladı.

Konyaspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına dün başladı. Yeşil-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Güven Öten, önlerinde dokuz final maçının kaldığını ve tek hedeflerinin takımı Süper Lig’e taşımak olduğunu söyledi

 

Konyaspor’da, Karşıyaka maçı geride kaldı ve Pazar günü içi sahada Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı. İki günlük izinin ardından topbaşı yapan Kartallar, Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde haftanın ilk antrenmanına çıktılar. Hafif sakatlıkları bulunan futbolcuların takımdan ayrı düz koşu yaptıkları antrenmanda oyuncuların neşeli oldukları gözlendi. Bugün sabah salonda, öğleden sonrada tesislerde çalışacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar Cumartesi günü tamamlanacak. Konyaspor’da, Rizespor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu yok. Karşıyaka galibiyetiyle puanını 45’e çıkartan ve bir hafta aradan sonra yeniden 3. sıraya yükselen Konyaspor, ligde kalan 9 maçın 5’ini iç sahada, 4’ünü ise deplasmanda oynayacak. Hedef, 9 maçı en az puan kaybıyla bitirerek ligi ilk 2 takım arasında bitirerek Süper lige dönmek.

ÖTEN: ORTAYA ÇIKAN TABLONUN GURURUNU YAŞIYORUZ

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, Konya’yı Süper Lig’de temsil etmek istediklerini söyledi. Öten, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligde son 7 haftada 6 galibiyet aldıklarını, bunun mutluluk verici olduğunu belirtti. Konyaspor’un son 7 maçta sadece deplasmanda Kartalspor’a mağlup olduğunu, 2’si deplasmanda 4’ü iç sahada olmak üzere 6 maçtan galibiyetle ayrıldığını belirterek değerlendirmesine başlayan Güven Öten, “Ayrıca son 6 iç saha maçımızı sadece 1 gol yiyerek kazandık. Ortaya çıkan tablonun haklı gururunu yaşıyoruz. Amacımız söylediğimiz gibi Bank Asya 1.Lig’den Süper Lig’e yükselmek. Bu nedenle kalan 9 maçımızın hepsi tam bir final niteliği taşıyor. Sezona başlarken ligde kalsa başarı olur denilen takımımızın geldiği noktayı herkes görüyor. Bu başarının gelmesindeki en büyük etken inanmışlıktır. Artık geri dönüşü olmayan bir yola girdik. Oynayacağımız tüm maçlar zor geçecek. Daha iyi motive olan, heyecanını kontrol eden ve az hata yapan takımlar hedefe ulaşacak. Bunlardan biri olmak istiyoruz. Kalan 9 maçtan 5’ini iç sahada, dördünü deplasmanda oynayacağız. İç sahadaki maçlarımız aynı hedef doğrultusunda mücadele verdiğimiz ekiplerle olacak. İnanmışlık, birliktelik başarıyı getiriyor. Biz inanıyoruz. Bana göre 63 puanı bulan takım Süper Lig’e yükselecektir. İç saha avantajımızı iyi kullanıp, deplasmandan da iyi sonuçlarla dönerek amacımıza ulaşacağız. Takımımıza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

Öten, hafta sonu deplasmanda oynadığımız Karşıyaka maçına da değinirken, “Çok zor bir deplasman maçına çıktık. Ama oyuncularımız kendilerine verilen görevi sahada en iyi şekilde yerine getirdiler ve sonucunda da çok önemli bir galibiyet aldık. Kendilerini kutluyoruz. Artık iyi oyuna bakılmıyor. Önemli olan sonuç. Biz de sonuca gitmesini biliyoruz” şeklinde görüş belirtti. İzmir’de takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Öten, “Karşılamaları, maçtaki destekleriyle bizi adeta evimizdeymiş gibi hissettirdiler. Bu organizasyonu yapan İzmir’deki Konyaspor sevdalısı başta Bayram Kırkız arkadaşımız olmak üzere Konya’dan ve çevre illerden gelen tüm taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Telafisi olmayan haftalara girdik. Ç.Rizespor maçıyla başlayacak iç saha maçlarımızda artık taraftar desteğini gerçek anlamda yanımızda görmek istiyoruz. Tribünlerin dolması en büyük dileğimiz. Konyaspor’un başarısı tribünlerin dolmasına da büyük katkı sağlayacaktır. Ç.Rizespor maçı için bilet satışına Çarşamba günü başlanılacak. Ayrıca maç günü erken saatlerde de stadyum gişelerinden satış olacak. Taraftarlarımız sıkıntı yaşamamaları adına önlemlerini almalı ve biletlerini erkenden almalılar. Son haftalara girildikçe takımımızın yükü artıyor. Bu yükün paylaşımı adına güç birliğine ihtiyacımızın olduğu unutulmamalı” dedi.

Rizespor maçının da diğer maçlar gibi zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Öten, “Kolay maç yok. İnşallah amacımıza ulaşırız ve 3 puanın sahibi oluruz. Bunu tabiki de taraftarlarımızın vereceği destekle başarmak istiyoruz. Amacımız sezonu ilk 2 takım arasında bitirmek” diye konuştu. Rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle ve inançla yoluna devam edeceği konusunda inançlarının tam olduğunu da sözlerine ekleyen Öten, “Haftalık toplantılarımızın büyük çoğunluğunda maddi konular üzerinde konuşuyoruz. Bu konuda artık biz yapacağımızı yaptık. Belki biraz daha ilgi artar diye SMS kampanyamız devam ediyor. Forma kampanyamızda dağıtımlara yarın bir okulumuzda daha devam edeceğiz. Yönetim kurulu olarak büyük özveri gösteriyoruz. Başarımız bazı kesimleri harekete geçirmekte ısrarcı olacaktır. İnşallah Süper Lig’e çıkarsak o zaman güç bizim elimize geçecek. Önemli olan zor günde takımımıza destek vermek. Biz bu konuda gerekli girişimlerimizi yaptık. Buraya kadar getirdik. Artık dönüşü yok. Yapılması gerekenler yapılacak” dedi.

İsim sponsorluğu konusunda asla ısrarcı olmadıklarını belirten Öten, “Görüşmelerimiz devam ediyor. Konyaspor gerçekten büyük bir marka. Bu markanın gerçek değerini alması en büyük dileğimiz. Bu konuda başta Sayın Valimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet Baykan gerçekten büyük destek veriyorlar. Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu takımımızın durumuyla gerçekten yakından ilgileniyor. İlerleyen günlerde çok güzel işlerin olacağına inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti. Öten Konyaspor’un Karşıyaka maçı ulaşım ve konaklama sponsorluğunu üstlenen Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı’ya da teşekkür ederken, “Değerli büyüğümüz sayın Bekir Duvarcı, Konyaspor’umuza şahsi olarak her sene olduğu gibi yine destek veriyor. Konyaspor’a sponsor olduğu maçlarda takımımız hiç puan kaybetmemiş. Bu gerçekten güzel bir durum. Galibiyetlerin devam etmesini istiyoruz ve biz kalan deplasman maçımızda da aynı durumun devam etmesini dileyerek kendisine sponsorluk teklifinde bulunacağız. Kendisine verdiği destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi. 

SPOR SERVSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.