Osmangazi Tesisleri dualarla açıldı

Osmangazi Tesisleri dualarla açıldı

Meram Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve spor tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı

Meram Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha ve spor tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Ak Parti Meram İlçe Başkan Vekili Ali Büyükelliiki, teşkilat mensupları, meclis üyeleri, muhtarlar, protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın başında Meram Belediyespor tekvando ve jimnastik takımlarının yaptığı gösteriler büyük alkış topladı. 

Osmangazi Mahalle Muhtarı Murat Karadağ, mahallelerinin son yıllarda yapılan hizmetlerle büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını belirterek, “52 yeni sokağın açılması, sokaklarımızın asfaltlanması, pazar yeri yapılması ve diğer hizmetlerden dolayı Meram Belediye Başkanımız Sayın Dr. Serdar Kalaycı’ya ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yaptıkları hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Kalaycı, her alanda olduğu gibi spora yönelik yatırımlara da hız kesmeden devam ettiklerini belirterek şöyle konuştu: “Yaklaşık 5 bin metrekarelik arsa üzerinde bin 700 metrekarelik inşaat alanına sahip Osmangazi Halı Saha ve Spor Tesisleri ‘Yap İşlet Kira Öde ve Devret’ yöntemiyle yaptığımız bir hizmettir. Spor tesisi yatırımlarımız devam edecek. Bir kısmının temelini atmaya dahi fırsat buladığımız 4 ayrı tesisin açılışını da önümüzdeki haftalarda yapacağız. Karahüyük Mahallesi FİFA standartlarındaki futbol sahası, Kaşınhanı ve Karadiğin Mahallelerindeki spor tesisleri ve Ladikli Mahallesi’ndeki tesisimizi bu kapsamda hizmete açacağız. Bugün yaptığımız açılışla birlikte bu yılki açılış ve temel atma programlarımızın da startını vermiş oluyoruz.” Ak Parti Meram İlçe Başkan Vekili Ali Büyükelliiki, Osmangazi Spor Tesisleri’nin hayırlı olmasını dileyerek bu tür tesislerin farklı mahallelerde hizmete açılmasının önemine dikkat çekti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de, “3 ilçe belediyesi olarak her hafta 3 açılış ve temel atma programı yapacağız. Nüfusu günden güne artan şehrimizin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için hizmetlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızın belediyelerden beklentileri doğrultusunda hizmetlerin de şekli değişmektedir” diye konuştu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, belediyecilik açısından çok bereketli bir yıl yaşayacaklarını ifade ederek, “Belediyelerimiz açılış ve temel atma programları için aralarında gün belirliyorlar. Salı günleri Karatay, Çarşamba günleri Selçuklu ve Perşembe günleri ise Meram Belediyemiz program yapacak. Belediyeler olarak bu yıl bereketli bir yıl ve sezon geçireceğiz” diye konuştu. Konuşmalardan sonra protokol mensupları Osmangazi Halı Saha ve Spor Tesisleri’nin açılışını gerçekleştirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.