Ortalama düşürülecek

Ortalama düşürülecek

Anadolu Selçukspor’da yönetim yeni sezonda takımın yaş ortalamasını 21’e düşürmek için çalışıyor. Yaşları büyük olan ve sözleşmesi biten oyuncular ile yollar ayrılacak ve yeşil-beyazlı ekip Torku Konyaspor U21 destekli bir takım olacak

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor’da yeni sezon  çalışmaları hem hoca arayışında hem de yeni bir takım oluşturma çabaları içeresinde devam ediyor. Yeni sezonda kadroda yeni bir yapılanma içine girecek olan yeşil-beyazlı ekipte Konyaspor’dan kiralık gelen oyuncularla birlikte sözleşmesi sona eren futbolcuların ardından yeni sezona genç bir kadro ile girmeye hazırlanıyor.   

Bazı futbolcuları Konyaspor’a dönecek olan bazı isimlerin de sözleşmesinin sona erdiği Anadolu’da yaşları yüksek olan isimlerle yollar ayrılacak. Teknik ekibin belirlediği genç isimlerle yola devam edilecek. Anadolu Selçukspor’da Konyaspor  takımında forma bulamayacak isimlerin ve Konyaspor U21 takımından gelecek oyuncularla birlikte genç ve zirve mücadelesi veren bir ekip oluşturulacak.

TECRÜBELİLER GİDECEK

Konya Anadolu Selçukspor’da sözleşmesi sona eren Serhat Mermer, Fikret Topaloğlu, Fatih Kara, Ali Temur, Serdar Sudun gibi isimlerle yollar ayrıldı. Bu isimlerle sözleşme yenilenmezken oyuncular serbest bırakıldı. Takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen yönetim geçmiş dönemlerde takımın en önemli isimleri olan bu oyunculardan bazılarının hala takıma faydalı olacağını düşünse de takımda yapılan gençleştirme operasyonu gereği böyle bir karar aldığı gelen bilgiler arasında.

KONYASPOR’DAN 8 OYUNCU GELDİ

Her sezon olduğu gibi 2014-2015 sezonunda Torku Konyaspor’un oyuncuları kiralık olarak Anadolu Selçukspor’da oynadı.  Torku Konyaspor’dan 6 oyuncu sezon başında Anadolu Selçukspor’a katılırken 2 oyuncu ise devre arasında takıma dahil oldu. 

6 OYUNCU ANADOLU’YLA ÖZDEŞLEŞTİ

Torku Konyaspor’dan Anadolu’ya kiralık gelen oyuncuların bir çoğu Konyaspor’da forma giymedi. Sürekli Anadolu forması giyen bu isimler Anadolu Selçukspor ile özdeşleşti. Bu isimlerin başında son haftalarda attığı kritik gollerle takımını sırtlayan Aykut Uluç geliyor Aykut Torku Konyaspor’un oyuncusu olmasına rağmen her sezon başında Anadolu Selçukspor’a gönderiliyor.  Aykut’la birlikte İsmail Güven, Mehmet Abdullah Çoban da bu kaderi paylaşan oyuncular arasında. Geride kalan sezonda bu oyuncular arasına Yunus Emre Yalçın ve Ahmet Sabri Fener de dahil oldu.  Bu oyuncuların tamamımın yeni sezonda da Anadolu’da olması bekleniyor. Ligin devre arasında ise Tufan Özbozkurt ve kaleci Oğuzhan Demirci takıma katıldı.  Sezon başında Konyaspor’a transfer edilen Halil İbrahim Sönmez de Anadolu Selçukspor’a kiralanan oyuncular arasındaydı. Bu oyuncu Anadolu Selçukspor’a yaptığı katkıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.