Onun oyuncağı yavru kedi

Onun oyuncağı yavru kedi

Otomobilin altında kalarak ölen anne kedinin yavrusu Boncuk'u, bu yıl anaokuluna başlayan 6 yaşındaki Maşide sütle besliyor, onu kucağından hiç düşürmüyor.

 
Karatay ilçesi İstiklal Mahallesi'nde çiftçilik yapan Çetin ailesinin 6 yaşındaki küçük kızı Maşide, hayvanları çok seviyor. 
13 yaşındaki ablası Kübra ile birlikte evde besledikleri anne kedinin 3 yavru yapmasına çok sevinen Maşide, anne kedinin doğum yaptıktan 2 gün sonra evlerinin önündeki yolda bir otomobilin altında kalıp ölmesine çok üzüldü. 
Kardeşlerin beslemeye başladığı 3 yavrudan biri annesi gibi yoldan geçen otomobilin altında kalarak, diğeri ise çiftlikte pis su birikintisinine düşmesi sonucu öldü. Son kalan ve şuan bir aylık yavruya Boncuk ismini veren Maşide, ona gözü gibi bakıyor. 
Pazartesi günü anaokuluna başlayan Maşide, yaşıtları eve gelip barbi bebeklerle oynarken o ise okul dönüşü ilk iş olarak Boncuk'un karnını doyuruyor, sonra da akşam yemeğine kadar onunla oynayıp vakit geçiriyor. 
Baba Ali Çetin, hayvanları çok seven Maşide'nin Boncuk'u arkadaşı gibi gördüğünü belirterek, ''Maşide, ölen anne kedi ve 2 yavru kediye üzüldü ancak Boncuk ile teselli buluyor. Okula başlamadan sabahtan akşama kadar bu kedi yavrusuyla oynuyordu. Pazartesi gününden beri çok büyük bir istekle gittiği okulundan dönünce hemen kedisiyle ilgilenmeye başlıyor'' dedi. Maşide ise Boncuk'u çok sevdiğini, ondan hiç ayrılmak istemediğini belirtiyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.