Onlarsız yapamadı

Onlarsız yapamadı

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar riske giremedi ve yeşil-beyazlı ekibi Süper Lige taşıyan “A takımı” olmadan liste yapamadı. Kartal’da şimdi gözler yarın yapılacak olağanüstü genel kurula çevrildi

Ve Konyaspor’da beklenmedik gelişme.. Başkan Bahattin Karapınar, yeşil-beyazlı takımı Süper Lige taşıyan Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun’suz liste yapamayacağını anlayınca geri adım atmak zorunda kaldı. Dahası, Konyaspor yönetiminde 9 kişi göreve devam kararı aldı.. 11 Haziran 2010 Cuma günü yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde mevcut yönetimde yer alan Başkan Bahattin Karapınar ile birlikte 9 yönetici önceki gün bir ardaya gelerek yeni dönemde de yola etmek için görüş birliğine vardı.. Bilindiği gibi bu yöneticilerden bazıları geçtiğimizi hafta içerisinde yaptıkları açıklamada, Bahattin Karapınar Başkanlığındaki bir yönetimde çalışmak istemediklerini ileri sürmüşlerdi. Bu arada, Yönetime alınacak yeni isimlerle temasların devam ettiği açıklandı.

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.. "Yönetim Kurulu olarak daha yapacak işlerimizin olduğunu ifade ettik. Bu düşüncede daha sağlam temellere oturtulacak bir kulübün yapılanması adına devamlılığın esas olduğunu da göz önüne alarak mevcut yönetimde yer alan Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun, Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar ve Fethi Büyükbalta ile yolumuza devam etme kararı aldık. Yeni oluşacak maddi anlamda daha güçlü bir yönetim konusunda birçok sanayici ve iş adamımız ile yaptığımız görüşmelerde aldığımız olumlu tepkiler yaptığımız işlerin doğruluğunu ve yönetimimize olan güveni bir kez daha ortaya koymuştur. Yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında her anlamıyla Konyaspor'un vizyonu ve misyonunu sırtlayacak ve bu bağlamda başarılı olacak bir Yönetim Kurulunun oluşacağını kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Tek düşüncemiz Süper Lig'de de başarılarıyla adından söz ettirecek bir Konyaspor meydana getirmek." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.