"Öncülerimizin bize mirası davadır!"

"Öncülerimizin bize mirası davadır!"

Saadet Partisi Ekim ayı İl Başkanları Toplantısı, Milli Görüş Vakfı ve Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün vefatı dolayısıyla hüzünlü bir ortamda gerçekleşti

İl Başkanları Toplantısı’nda Asiltürk’ün cenaze merasimi ile ilgili bilgiler veren Genel Başkan Karamollaoğlu, ahirete irtihal eden Milli Görüş öncülerinden kendilerine bu davanın miras kaldığını belirterek, il başkanlarına daha çok çalışma ve gayret etme talimatında bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel  partisinin İl Başkanları Toplantısında konuştu. Milli Görüş Vakfı  ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk vefatı dolayısıyla toplantı salonunda hüzün hakimdi.

HOCAMIZLA İLK GÜNDEN BUGÜNE YAN YANA İDİ

Asiltürk’ün vefatı ile ilgili il başkanlarına bilgi vererek sözlerine başlayan Karamollaoğlu, “Milli Görüş mücadelemizde ilk günden hocamızla yan yana olan Oğuzhan Bey, dün sabah 09.00 civarında hayata gözlerini yumdu. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Ailesinin, yakınlarının, bizlerin ve tüm Milli Görüş camiasının başı sağ olsun” dedi.

BİZE KALAN MİRASI ÇALIŞARAK İHYA EDEBİLİRİZ

Milli Görüş’ün öncülerinden kendilerine ‘dava’nın miras kaldığını belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “İl ve ilçe teşkilatlarımız bizim Türkiye’nin 81 ilindeki temsilcileridir. Mesajımızın ülkenin tüm sathına ulaşması, toplumun tüm kesimleri tarafından anlaşılması için çok çalışmalı ve gayret etmeliyiz. Bize kalan bu mirası çalışarak, mücadele ederek ihya edebiliriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.