Önce nişan sonra madalya

Önce nişan sonra madalya

Geçen hafta içerisinde İtalyada yapılan Akdeniz oyunlarında ülkemize 60 Kg. da bronz madalya kazandıran Konya Şekersporlu milli güreşçi Soner Sucu, Konya Beyşehir ilçesinin saygın simalarından Makine Mühendisi Hüsamettin Ecevitcinin kızı İngilizce Öğretme

Daha önceden Gençler Avrupa Şampiyonluğu ve  Dünya İkinciliği gibi önemli başarılar elde eden ve bu sene Danimarka’da yapılacak Büyükler Grekoromen Dünya Güreş Şampiyonasında Türkiye’yi yine 60 Kg. da temsil edecek olan milli güreşçi Soner Sucu, madalya kazanmak için hazırlığını sürdürdüğü bu önemli şampiyona öncesinde Özgül hanımla nişanlanarak bir anlamda moral doping yapmış oldu.

Aslen Amasyalı olan Konya Şekersporlu milli güreşçimiz Sucu, bir taraftan sporcu olarak güreş hayatına devam ederken, aynı zamanda Konya Saraçoğlu Ahmet Haşhaş ilköğretim okulunda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başlamıştı. Aynı okulda İngilizce Öğretmeni olarak görevine devam eden Özgül Ecevitci ile nişanlanarak Konya’nın eniştesi ünvanını alan milli güreşçimiz Soner Sucu’nun mütevazi bir merasimle gerçekleştirilen nişan töreninde çiftin aile efradı ile birlikte milli güreşçinin antrenörleri Mehmet Kılınç ve Bilal Demirhan da hazır bulundu. Gençlerin Nişan yüzüklerini dünürler İbrahim Sucu ve Hüsamettin Ecevitci birlikte takarken, yapılacak olan Dünya Güreş Şampiyonası için milli takım kampına davet edilen Soner Sucu,  Çarşamba günü katılacağı kamp öncesinde yaptığı açıklamada Dünya Güreş Şampiyonası’nda tek hedefinin madalya kazanmak olduğunu ve bu madalyayı önce Türk Milletine sonrada Nişanlısı Özgül hanıma hediye edeceğini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum