Önce Nikah Masasında İmza Attı Ardından Gelinlikle Spor Programı Sundu

Önce Nikah Masasında İmza Attı Ardından Gelinlikle Spor Programı Sundu

Bursa’da yerel bir televizyon kanalında spor spikerliği yapan genç kız, düğününde gelinliği ile kamera karşısına geçerek spor programı sundu. Bursa AS TV'de spor spikerliği yapan Yeşim Yağış ile Volkan Öci çift renkli görüntülerin...

Bursa’da yerel bir televizyon kanalında spor spikerliği yapan genç kız, düğününde gelinliği ile kamera karşısına geçerek spor programı sundu.

Bursa AS TV'de spor spikerliği yapan Yeşim Yağış ile Volkan Öci çift renkli görüntülerin yaşandığı düğünle, dünya evine girdi. Nikah töreninin ardından canlı yayın koltuğuna oturan Yeşim Öci, gelinliği ile kamera karşısına geçti. Burada spor haberlerini sunan Yeşim Yağış, daha sonra çiçeği burnunda eşi Volkan Öci ile beraber dans ederek düğün pastasını kesti.

Heyecanlı olduğunu belirten Yeşim Öci, şunları kaydetti: "Her cuma canlı olarak yayınlanan 'Spor Dünyası' isimli televizyon programımız bu hafta düğün merasimimiz ile aynı güne denk geldi. Bu yüzden programı düğün salonuna taşımaya karar verdik. Gelinliğimle mesai arkadaşlarıma program sırasında eşlik ettim."

İstanbul’da bir prodüksiyon şirketinde çalışan damat Volkan Öcü DE, böyle bir düğün hayal etmediğini, kendileri için ayrı bir önem taşıdığını ve asla unutulmayacak bir gece olduğunu dile getirdi. Genç çiftin düğününe eski milli fubolcu ve U 20 Milli Takımlar Yardımcı Antrenörü Emre Aşık da katıldı. Aşık ve Sühe gürsoy genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.