Ömer Ersöz veda etti

Ömer Ersöz veda etti

Merkeze atanan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, personel ile bir toplantı yaparak helallik istedi.

İki yıl beş aydır Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Ömer Ersöz düzenlenen bir toplantı ile çalışma arkadaşlarına veda etti.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tüm personelinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Ersöz, “Bizleri buralara kadar getiren büyüklerimiz artık başka bir yerde görevimizi devam ettirmemizi uygun gördü. Buralara nasıl geldiysek gideceğimiz yerde de layığı ile görevimizi yaparak çalışacağız. Birçok organizasyonda ve tesisleşmede aşağısından yukarısına kadar tüm personel görevimizi en iyi şekilde yaptık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kalbini kırdıklarım üzdüklerim varsa sizlerden helallik istiyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada biriz beraberiz. 35 tane tesisi ve yüzlerce federasyon faaliyetlerini Konya’mıza kazandıran Gençlik ve Spor Bakanlarımıza, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunar ve çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Valilerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile İlçe Belediye Başkanlarımıza teşekkürlerimi iletirim.” dedi.

ERSÖZ’E VEDA PLAKETİ
Konuşmanın ardından İdari İşler Şube Müdürü Abdurrahman Şahin hizmetlerinden dolayı Ersöz’e çiçek takdim ederken, yine tüm Şube Müdürleri ve personel adına Tesisler Şube Müdürü Bekir Sami Kağıtçı bir plaket ve tablo takdiminde bulundu.
Daha sonra ise İl Müdürü Ömer Ersöz’e personel tarafından hazırlanan ve sürpriz olan, yaklaşık iki buçuk yıllık sürede acısıyla tatlısıyla yaşananların gösterildiği bir flim izletildi. Duygu dolu anların yaşandığı gösterimin ardından Ersöz herkese teşekkür ederken, tüm personelle tek tek vedalaştıktan sonra toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.