Ömer Ali'ye Sivas kancası

Ömer Ali'ye Sivas kancası

Konyasporun önümüzdeki sezon kadrosunda görmek istediği Konya Şekersporlu Ömer Ali Şahiner için bu kez de Süper Lig ekibi Sivasspor ciddi tekliflerle devreye girdi

Geçtiğimiz sezonu orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlı temsilimiz Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarını sessizlik içinde yürütüyor. Çalışmalarını resmiyete dökmek için yapacağı olağan genel kurulu bekleyen yeşil-beyazlıların, transfer çalışmaları ve teknik adam konusunda 15 Haziran’dan sonra açıklamalar yapması bekleniyor. Ayrıca Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un da yakından ilgilendiği transferin gözde isimlerinden Ömer Ali Şahiner’e ile bu kez de Sivasspor kancasını taktı.
Şekerspor’a başarılı futbolcu için her gün yeni bir teklif sunuluyor. Geçtiğimiz hafta içinde Ömer Ali ile ilgilenen kulüplerden Kardemir Demir Çelik Karabükspor, 500 bin TL ile satışından Şekerspor’a pay verme teklifi sundu. Karabük, yeni yaptığı teklifte ise bu payı yüzde 15’e kadar çıkardı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Sivasspor yönetimi 500 bin TL ile birlikte daha cazip bir transfer teklifi ile Şekerspor’un kapısını çaldı.
Eskişehirspor, konu ile ilgili biraz rahat davranırken, yeşil-beyazlı yönetime henüz resmi bir teklif yapmadı. Yeşil-beyazlı yönetim kurulunun Eskişehir’den Ömer Ali için 4 futbolcu ve artı para istediği gelen haberler arasında. Ayrıca, Ömer Ali’yi yeni sezonda kadrosunda görmek isteyen temsilcimiz Konyaspor ise konu ile ilgili yaptığı çalışmaları hızlandırmış durumda.
Konu ilgili açıklama yapan popüler isim Ömer Ali, geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Yavuz Erence ile bir araya geldiklerini söyledi. Başkan Erence’nin söylemine dayanarak transferinin bu hafta sonuna kadar netleşeceğini ifade eden Ömer Ali; “Şu ana kadar transferin konusunda iki takım çok ciddi çalışmalar yürütüyor. Bunlardan birisi Konyaspor diğeri ise Sivasspor. Bu iki kulüpten birine transfer olma ihtimalim yüksek. Başkanımız Erence ile görüştüğümüzde özellikle Konyaspor konusu gündeme geldi. Konyaspor’u istediğimi, ancak önceliğimin Süper Lig olduğunu bir kez daha belirttim. İnşallah transferim gerçekleştiğinde her iki taraf için güzel bir anlaşma olur” dedi.
Öte yandan Şekerspor yapılacak genel kurul sonrası yeni yönetimle çalışmalarına başlayacak. Birçok oyuncunun sözleşmesinin bitmesi de takımını yeni yönetimle birlikte yeni bir görüntü kazanacağını gösteriyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz ayın sonunda yapmayı planladığı ancak salt çoğunluğu sağlayamayarak ertelediği kongresini 15 Haziran Cuma günü yapacak. Şekerspor’un çoğunluğu bakılmaksızın yapacağı kurulu yine aynı saatte ve Konya Şeker Fabrika Binası’nda gerçekleştirilecek. Şekerspor, gerçekleştirilecek kongrenin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına hız verecek. Temsilcimizde mevcut bulunan 12 kişilik yönetim kurulu, önümüzdeki zaman içerisinde rutin çalışmasına devam edecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, yönetim kurulu üye sayısının 15 Haziran’da yapılacak kongrede çoğaltılması planlanıyor. 12 kişilik yönetim kurulu sayısının kaça çıkacağı ve kimlerin yönetime dahil edileceği ise önümüzdeki hafta içinde belli olacak.
Yavuz Erence’nin yeniden güven tazelemesi beklenen kongrede değiştirilmesi planlanan yönetim kurulunda bulunan isimler ise şunlar: Yavuz Erenece, Dede Ülker, Muhterem Küçüktongur, Fahrettin Cankurt, Abdullah Kocabaş, Mehmet Çınar, Mehmet Loraslı, Semih Namal, Kamil Çomak, Tarhan Ünlüer, Fatih Hıdıroğlu ve Necati Batı. Yönetimde yapılacak olan değişikliklerin çalışmalarını büyük bir sessizlikle sürdüren Şekerspor’da yeni yönetime girecek isimler konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Öncelikle Kongre yapacak olan Konya Torku Şekerkspor kongrenin ardından çalışmalarına başlayacak. Yeni Yönetim başarıya odaklı yeni bir takım yapmak için kolları sıvayacak.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.