Ömer Alinin kafası karışık

Ömer Alinin kafası karışık

Yeni sezonda da Bank Asya 1. Ligde mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Yeni sezonda da Bank Asya 1. Lig’de mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlk önce teknik adam sorununu çözmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, bir diğer taraftan da dış transfere, Konya Şekerspor’un genç yeteneği milli futbolcu Ömer Ali Şahiner’i renklerine bağlayarak başlamak istiyor. Konyaspor’un Şahiner konusunda girişimleri devam ediyor.

Konyaspor cephesinde başarılı futbolcunun transferi için çalışmalar devam ederken, Şekerspor cephesinde ise hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Kardemir Demir Çelik Karabükspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Antalyaspor ve Gençlerbirliği gibi Süper Lig takımları Ömer Ali Şahiner’i renklerine bağlamak için Şekerspor’a ardı ardına teklifler götürüyor. Deyim yerinde ise Konyaspor, Ömer Ali için adeta devlerle savaşıyor.

Yeşil-beyazlılar Karabükspor’dan Ömer Ali için 500 bin TL’lik bir teklif alırken, Eskişehir ile ise henüz para konusunu görüşmediler. Karabük’ün yaptığı 500 bin TL’lik teklifi az bulan yönetim kurulu, Ömer Ali için 1 milyon TL bonservis bedeli istiyor. Yönetim kurulu bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada 1 milyonu getiren takımın Ömer Ali Şahiner’i renklerine bağlayabileceğini belirttiler. Yapılan tekliflerin Şekerspor Onursal Başkanı Recep Konuk’a iletileceği ve onun vereceği onay doğrultusunda Ömer Ali’nin önümüzdeki bir hafta içinde transferinin tamamlanacağı gelen haberler arasında.

ÖMER ALİ: ÖNCELİĞİM SÜPER LİG

Umre ziyaretinden dönen ve zamanını bütün bir sezonun yorgunluğunu üzerinden atmak için dinlenerek geçiren genç yetenek Ömer Ali Şahiner’in ise etrafından olan bitenden dolayı kafası karışmış durumda. Geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor ve Antalyaspor gibi Süper Lig takımlarına verilmeyen Ömer Ali, bu sezon yakaladığı fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Konu ile ilgili görüştüğümüz genç futbolcu, önceliğinin Süper lig takımları olduğunu söyledi. Konyaspor’un da küçükken hayallerini süsleyen bir takım olduğunun altını çizen Ömer Ali; “Ancak şu an durum biraz farklı. Geçtiğimiz sezondan beri süper lig takımları beni renklerine bağlamak için mücadele ediyor. Artık geleceğim açısından bu fırsatlardan birini iyi bir şekilde değerlendirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Bir taraftan da ait olduğum şehrin bana ihtiyaç duyacak olması kafamı karıştıran bir durum. Süper lige gitmek ve devlerle mücadele ederek Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Ancak Konyaspor, iyi bir takım olur, iyi bir kadro kurar ve şampiyonluğu hedeflemesi ile birlikte bunun en büyük adayı olduğu takdirde bu teklife soğuk bakamam. İnşallah Konya ve benim için hayırlısı neyse o olur” diye konuştu.

SEZONUN EN İSTİKRARLISI

Öte yandan Ömer Ali Şahiner 2011-2012 futbol sezonunda attığı 9 golle Şekerspor’un en golcü ismi olurken aynı zamanda 31 maçta forma giyerek takımının en istikrarlı ismi oldu. Ömer Ali, ilk 5 haftalık periyotta adeta ayakları ile kafasını birleştiremedi ve kötü performansı ile sevenlerini üzdü. Ancak genç futbolcu kısa sürede kendisini toparladı ve Konya Şekerspor’un vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Ömer Ali, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon 32 maçta forma giydi. Başarılı futbolcu Fenerbahçe ve Konyaspor karşılaşmaları olmak üzere 2 kez de Türkiye Kupası’nda oynadı. Ayrıca Ömer Ali 2012 yılında U 19 Avrupa Şampiyonası 2011 finallerinde 3 kez milli formayı giyme şansı buldu.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.