Ömer Ali öğrencilere karne verdi

Ömer Ali öğrencilere karne verdi

Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Ömer Ali Şahiner, Selçuklu İlçesi Cahit Zarifoğlu İlkokulu'nda düzenlenen karne programına katılarak minik öğrencilere karne dağıttı

Programa ayrıca tiyatro sanatçısı-aktör Ahmet Yenilmez ve S.Ü. Rektör Danışmanı Necmi Uyanık da katıldı.

Burada öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan oyuncumuz Ömer Ali Şahiner, kendisinin de öğrencilik yıllarında karne günleri büyük heyecan duyduğunu belirterek, "Belki de okulun en güzel günleri karnelerin dağıtıldığı günlerdir. İnşallah bu yıl ki başarının üzerine koyarak önümüzdeki eğitim öğretim yıllarında daha da başarılı birer öğrenci ve ileride vatanına faydalı iyi birer birey olursunuz" dedi. Konuşmaların ardından program katılımcılarına Okul Müdürü Murat Kılıç tarafından günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ömer Ali Şahiner, tiyatro sanatçısı-aktör Ahmet Yenilmez ve S.Ü. Rektör Danışmanı Necmi Uyanık sınıfları gezerek minik öğrencilere karne dağıttılar ve heyecanlarına ortak oldular. Karne dağıtımının en samimi ve duygusal anları ise özel eğitim sınıfının özel öğrencilerine verilen karneler sırasında yaşandı.

Cahit Zarifoğlu İlkokulu'ndaki karne dağıtım töreni katılımcıların öğrencilerle çektirdikleri fotoğrafla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.