Ömer Ali: Kazanıp rahatlamalıyız

Ömer Ali: Kazanıp rahatlamalıyız

Torku Konyaspor’un önemli isimlerinden Ömer Ali Şahiner, bugün oynanacak Kayserispor maçını kazanarak rahatlamak istediklerini ifade etti.

Torku Konyaspor’un önemli isimlerinden Ömer Ali Şahiner, bugün oynanacak Kayserispor maçını kazanarak rahatlamak istediklerini ifade etti. Ömer Ali, “Kayserispor maçı bizim bütün sezonun emeklerinin karşılığını alacağımız maç olacak” dedi.

Bugün sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da Ömer Ali Şahiner iç sahada oynayacakları son maçta sahadan galip ayrılmak istediklerini söyledi. Ömer Ali, “Kayserispor her ne kadar ligden düşmüş olsa da bu maçın kolay geçeceği anlamına gelmiyor. Sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ve artık bu işi kendi sahamızda taraftarımızın önünde tamamlamak istiyoruz. Kazanıp ligde kalmayı matematiksel olarak da garantileyeceğimize inanıyorum. İnşallah da öyle olacak.” şeklinde konuştu.

Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak son maç olduğunun hatırlatılması üzerine ise Ömer Ali, “Evet stadyuma da veda ediyoruz. Yeni sezonda inşallah yeni stadyumda olacağız. Güzel maçlar oynadık Konya Atatürk Stadyumu’nda… Bu tarihin son günlerine yetişmek oldukça güzel. Artık veda edeceğiz ve inşallah bu veda dillere destan olacak. Taraftarımızın katkıları ve bizim sahada yapacaklarımız ile unutulmaz bir son maç olacaktır umarım.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.