Okullarda temizlik kampanyası

Okullarda temizlik kampanyası

Meram Belediyesi ilçedeki okullarda temizlik kampanyası başlattı.

Konya’nın merkez Meram Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda temizlik kampanyası başlattı.
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi ilçedeki tüm okulların temizliğini tamamlamayı hedeflediklerini belirterek “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda eğitim hayatlarına devam etmeleri için seferber olduk. Belediyemizin imkanları ölçüsünde eğitim ve öğretime gereken önemi ve desteği veriyoruz. Şu anda tüm okul bahçelerimiz temizleniyor” dedi.
3 yıl içinde 3 adet 16 derslikli ilköğretim okuluyla birlikte birçok anaokulunun yapımını da gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Kalaycı, "Kısa bir zamanda da Gülbahçe Mahallemizde 34 derslikli Tahir Büyükkörükçü İmam Hatip Lisesi'nin temelini atacağız. Proje çalışmaları tamamlanan ve ihale hazırlıkları devam eden bu eğitim kompleksi de yaklaşık 7-8 milyon TL'ye mal olacak. Yeni yapılan okul ve dersliklerle birlikte Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin Meram bölgesine kazandırılması ve arsa temini noktasında da belediye olarak üzerimize düşeni yaptık. Bütün bunları, gücümüze güç katan ve her zaman yanımızda olan vatandaşlarımızın bize verdiği destekle gerçekleştirdik. Bu nedenle halkımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.