Okul Çıkışında Kızı Kaçırılan Baba Yardım Bekliyor

Okul Çıkışında Kızı Kaçırılan Baba Yardım Bekliyor

Balıkesir'de yaşayan Seyfi Yıldırım (45), beş ay önce okul çıkışında kaçırılan kızından haber alamıyor. Kızının "torbacı" tabir edilen bir şahıs tarafından kaçırıldığını iddia eden baba, yerinin belli olduğunu ancak müracaat...

Balıkesir'de yaşayan Seyfi Yıldırım (45), beş ay önce okul çıkışında kaçırılan kızından haber alamıyor. Kızının "torbacı" tabir edilen bir şahıs tarafından kaçırıldığını iddia eden baba, yerinin belli olduğunu ancak müracaat ettiği yetkililerden cevap alamadığını söylüyor.

Merkez Altıeylül ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesi'nde oturan dört çocuk sahibi Yıldırım, Balıkesir Kız Meslek Lisesi Moda Tasarım Bölümü'nde okuyan 17 yaşındaki kızının, 2 Nisan 2014 tarihinde okul çıkışında kaçırıldığını iddia etti. Acılı babanın iddiasına göre öğle saatlerinde okuldan çıkan kızı, bir arabaya zorla bindirilerek kaçırıldı. Olayı duyar duymaz okula giden Seyfi Yıldırım, hemen emniyet güçlerine haber verdiğini söylüyor. Kızının bu yıl lise son sınıfa geçtiğini ve başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Kızım başarılı ve çalışkan bir öğrenciydi. Bu yıl teşekkür belgesi aldı. Onu okutmak istiyorum. Kızımın sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü bir alışkanlığı kesinlikle yok. Öğretmenleri, kızımı örnek öğrenci olarak gösteriyorlardı. Kızımın başına daha önce böyle bir olay gelmedi. Kızım kesinlikle kaçırıldı. Yanında telefonu vardı. Beş aydır telefonu da kapalı, ulaşamıyoruz." diyor.

Olayın ardından Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı, cumhuriyet savcılığı ve jandarmaya dilekçeyle müracaat ettiğini ancak bir sonuç alamadığını söyleyen acılı baba, "Şu ana kadar sonuç alamadım. Kızımın ölüsünü dirisini istiyorum. Emniyete gittim ,beni jandarmaya gönderdiler. Beş aydır kızımın sesini duymadım. Artık hayatından endişe ediyorum. Okulun önünde olaya şahitlik edenler konuşmuyorlar." diyor.

Üç kız ve bir erkek çocuk sahibi olduğunu, çiftçilik yaptığını ifade eden Yıldırım, eşi Gülhan Yıldırım'ın da beş aydır perişan olduğunu, kızlarından iyi bir haber beklediklerini söyledi. Bir an önce kızına kavuşmak istediğini belirterek, zorla uyuşturucu verilmesinden endişe ettiğini vurguladı. Kızının geleceğinin karartıldığını belirten Yıldrırım, çaldığı bütün kapıların yüzüne kapatıldığını söyleyerek, "Silahı alıp dağa mı çıkalım?" diyerek tepkisini dile getirdi. Kızının S.Ç. isimli, "torbacı" tabir edilen bir şahıs tarafından kaçırıldığını iddia eden baba, yetkililerden yardım bekliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.