Oğuzhan mütevazı konuştu: Şanslıydık

Oğuzhan mütevazı konuştu: Şanslıydık

Trabzonspor iki hafta önce Denizlispor karşısında evinde aldığı mağlubiyetin ardından Konyaspor'a da Avni Aker'de boyun eğdi.

Bu maçta kurtardığı pozisyonlar ile maça damgasını vuran Konyaspor'un Trabzon doğumlu genç kalecisi Oğuzhan Bahadır maç sonu verdiği demeçte "Şans ile kazandık" dedi. Maçın adamı Oğuzhan'ın açıklamaları şu şekilde;
"Zor olacağını biliyorduk. Trabzonspor bu sene çok iyi oynayan bir takımdı. İkinci yarı daha iyi oynadılar. Galip gelmek istiyorduk. Biraz da şansımızın yardımıyla sahadan galip ayrıldık. Daha önce çok maç kaybettik 90. dakikalarda. Bundan sonra içeride de maç vereceğimizi düşünmüyorum. Benim için burada iyi oynamak arkadaşlarıma iki kat daha fazla gurur verici. Sanırsam 4-5 tane net pozisyon kurtardım. Altta 7-8 takım düşmemeye oynuyoruz ama biz kesinlikle inanıyoruz. Biz kendi yolumuza bakıyoruz. Ben her zaman söylüyorum karşı yorum yapacaklar ama Türk kalecilere güvenilse yabancılardan çok daha iyi kaleciler çıkacak diye düşünüyorum. Yabancılar da hata yapıyor, biz de, ama biz yapınca iki hafta konuşuluyoruz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.