Öğretmenevinin İlk Misafirine Çiçekli Karşılama

Öğretmenevinin İlk Misafirine Çiçekli Karşılama

Muş’ta uzun süreden beri yapımı devam eden 74 odalı ve 144 yatak kapasiteli öğretmenevi hizmete açıldı. Öğretmenevinin ilk misafiri çiçekle karşılandı. Sahip olduğu fonksiyonlar açısından akıllı bina olarak da adlandırılan sosyal...

Muş’ta uzun süreden beri yapımı devam eden 74 odalı ve 144 yatak kapasiteli öğretmenevi hizmete açıldı. Öğretmenevinin ilk misafiri çiçekle karşılandı.

Sahip olduğu fonksiyonlar açısından akıllı bina olarak da adlandırılan sosyal tesis ve kompleks yapı içersinde konaklama, lokanta, lokal, kafeterya, sauna, fitness salonu, bay ve bayan kuaförleri, düğün salonu, konferans salonları, bay ve bayan mescidleri, bebek emzirme ve bakım odası ve yaklaşık 50 araçlık kapalı otopark bulunuyor. Öğretmenevi Müdürvekili Cumhur Sur, binanın üye ve yakınları başta olmak üzere, kamu görevlileri, vatandaş ve devlet erkânının istifade edebileceği nitelikte yapıldığını söyledi.

Öğretmenevinin ilk misafiri olan ve bir iş görüşmesi yapmak üzere Muş’a gelen kurum üyesi Vedat Bingöl’ü kapı önünde bir çiçek demetiyle Öğretmenevi Müdürvekili Cumhur Sur ve personel karşıladı. Muş Öğretmenevi'nin vereceği kaliteli hizmeti ile adından söz ettireceğini ifade eden Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürvekili Cumhur Sur, şunları söyledi: "İlk misafirimiz olan Vedat Bey gibi, bundan sonraki misafirlerimizi de aynı duygu ve inançla karşılama ve uğurlama azmimizi, personelimize ve kamuoyuna duyurmak üzere bu töreni düzenledik. Sosyal tesislerde müşteri kavramının değil, misafir kavramının önde olmalı veya öne çıkması gerekiyor."

Şimdilik sadece konaklama ünitesinde hizmetin verildiğini, diğer birimlerin de kısa zaman içersinde kademeli olarak hizmete sunulacağını belirten Sur, böyle bir binanın Muş’a kazandırılmasında her kademede emeği geçenlere ve tesisin bir an önce hizmete girmesinde başta Vali Vedat Büyükersoy, vali yardımcıları ve Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan'a teşekkür etti.

Binanın kapasitesi ve özellikleri hakkında bilgi veren Öğretmenevi Müdürvekili Sur, şunları söyledi: "Sosyal tesisimiz, toplam 74 oda, 144 yatak kapasiteli kompleks bir sosyal tesistir. Konaklama ünitemizde bulunan odaların 6 tanesi suit oda. Bu odalardan 2 tanesi devlet büyüklerimizi ağırlayacak şekilde donatıldı ve vatandaşa da açıktır. Bunun yanı sıra öğretmenevi hizmet binasında konferans salonları, lokanta, düğün salonu, 50 araç kapasiteli kapalı otopark, bay bayan kuaför salonları, fitnes salonu, lokal, bay bayan mescitleri ve bebek emzirme ve bakım odaları da bulunmaktadır." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.