Öğrencilerin Kütüphaneye İlgisini Gören Rektörden Tweetler

Öğrencilerin Kütüphaneye İlgisini Gören Rektörden Tweetler

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) öğrencilerin kütüphaneye ilgi göstermeleri Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı şaşırttı. Elmas, Twitter hesabından kütüphanenin bir fotoğrafını paylaşarak, "Kütüphane tıklım tıklım. Bu ne çalışma...

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) öğrencilerin kütüphaneye ilgi göstermeleri Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı şaşırttı. Elmas, Twitter hesabından kütüphanenin bir fotoğrafını paylaşarak, "Kütüphane tıklım tıklım. Bu ne çalışma aşkı. Başarılar." şeklinde Tweet attı.

Daha önce bir öğrenci ders çalışırken, tavandan kopan bir parçanın öğrencinin başına düşmesiyle gündeme gelen kütüphane, şimdi öğrencilerin yoğun ilgisiyle yeniden gündemde. Öyle ki bu yoğunluk rektörü bile şaşırttı. Kütüphanenin dolmasına şaşıran Rektör Elmas, “Kütüphane tıklım tıklım. Bu ne çalışma aşkı. Başarılar.” şeklinde Tweet attı.

“OBEZİTEYE SAVAŞA DESTEK OLSUN DİYE Mİ ASANSÖR BOZUK”

Öğrencilerin kütüphane ile ilgili attığı iğneleyici Tweetler de dikkat çekti. Bir öğrenci, vize haftasında olunmasına rağmen kütüphanenin sırf oyun amaçlı kullanıldığından dert yanarken, bir başka öğrenci de Rektör Elmas’a, asansörlerin bozuk olmasıyla ilgili bir Tweet attı.

ÖĞRENCİLERLE REKTÖR ARASINDA YAŞANAN TWEET TRAFİĞİ

“Vize haftası kütüphaneyi sırf oyun amaçlı kullanan mahlukatlar”

“Hocam kütüphanelerimizdeki bozuk asansörlerle üniversite olarak obezite ile olan savaşa destek mi veriyoruz ?”

“Kütüphane yapıyorsun ama kapıdan soğuk girmesini engelleyecek bir şey yapmayı neden akıl edemiyorsunuz hocam? Donduk yeminle”

“Hocam kütüphanelerde oturacak yer yok, dersliklerde çalışabilir miyiz?”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.