Öğrenciler kardeş oldu, el ele fidan dikti

Öğrenciler kardeş oldu, el ele fidan dikti

Geçtiğimiz hafta içinde Mehmet Karaciğanlar Mevlana İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencileri Okul Müdürü Halis Peker, Okul Rehber Öğretmeni Harun Gözütok ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Karaçelebinin gözetiminde Merama bağlı merkeze 42 kilomet


Konya Pars İzcilik Derneği’nin düzenlediği “Uyuyan Kitabını Uyandır” kitap toplama kampanyasında toplanan kitapların bir bölümünü Kavak İlköğretim Okulu Kütüphanesi’ne yardım etmek amacı ile götüren ekip, ayrıca Kavak İlköğretim Okulu’nun planladığı Badem Ağacı Dikme etkinliğine katıldı.
Kavak İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan törende Kavak İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Burada bir konuşma yapan Yüksel, “Yapmış olduğumuz faaliyet ile iki okul öğrencileri arasında kardeşlik duygularının gelişmesine vesile olacak, ileriki yıllarda hoş bir hatırası olacak. Fidan dikme kampanyamızı Konya Meram Mehmet Karaciğanlar Mevlana İlköğretim ile birlikte yapmaktan çok mutlu olduk” dedi.
Misafir Okul Mehmet Karaciğanlar Mevlana İlköğretim Okulu adına Mustafa Karaçelebi yaptığı konuşmada, öğrencilerin kaynaşma, çevre faktörünün önemini kavramaları ve Kavak Beldesi ile merkez okul olan Mehmet Karaciğanlar Mevlana arasında bir gönül bağı oluşturmak için bu tür sosyal etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi.
Kısa karşılama programının ardından misafir öğrenciler ile Kavak İlköğretim Okulu öğrencileri eşleştirildi. Ev sahibi öğrenciler misafir arkadaşlarını evlerinde konuk ettiler ve onlarla yemeklerini paylaştılar. Fidan dikimi ve belde içinde gezintinin ardından Konya’ya dönüldü. Kavak İlköğretim Okulu’nun da Mayıs veya Haziran ayında Mehmet Karaciğanlar Mevlana İlköğretim Okulu’nu ziyaret edeceği bildirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.