Odunpazarında Nostaljik Süt Satışı

Odunpazarında Nostaljik Süt Satışı

Eskişehir Odunpazarı’nda yıllardır kendi hayvanlarından ürettiği sütü kapı kapı dolaşarak satan Ethem Karakaş, bakır bakraç tercihinden asla vazgeçmediğini, müşterilerine de plastik kap kullanmamaları...

Eskişehir Odunpazarı’nda yıllardır kendi hayvanlarından ürettiği sütü kapı kapı dolaşarak satan Ethem Karakaş, bakır bakraç tercihinden asla vazgeçmediğini, müşterilerine de plastik kap kullanmamalarını tavsiye ettiğini belirtti.

Cumhuriyet köyünde hayvancılık yaptığını belirten Ethem Karakaş, hergün sabah hayvanlarını sağdıktan sonra şehir merkezine gelerek birçoğu daimi alan müşterilerine süt satıyor. Günlük ve kaliteli süt sattığı için özellikle Odunpazarı’nda birçok ailenin sürekli müşterisi olduğunu anlatan Karakaş, "Sütümü kalaylanmış bakın bakraçlarda getirip evlere tek tek dağıtıyorum. Bakır kap daha sağlıklı olduğu için plastik şişeleri tercih etmiyorum. Müşterilerime de plastik pet şişe kullanmamalarını tavsiye ediyorum. Sütlerin pet şişeler içinde uzun süre bulundurulması hiç sağlıklı değil. Odunpazarı’ndaki vatandaşlar bu şekilde günlük evlerine kadar gelen süte yıllardır alışıklar ve ben de bundan çok memnunum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.