Ödülünü Soma’ya Bağışladı

Ödülünü Soma’ya Bağışladı

Kayseri’de Kilim Sosyal Bilimler Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Fehmi Alim Erbay, ‘Fetih Ruhu, Fatih ve Gençlik’ konulu kompozisyon yarışmasında kazandığı 3 bin TL’lik ödülü Soma’daki çocuklar için bağışladı. İl Milli Eğitim Müdürü...

Kayseri’de Kilim Sosyal Bilimler Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Fehmi Alim Erbay, ‘Fetih Ruhu, Fatih ve Gençlik’ konulu kompozisyon yarışmasında kazandığı 3 bin TL’lik ödülü Soma’daki çocuklar için bağışladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, 11. Sınıf öğrencisi Fehmi Alim Erbay’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti. Yılmaz, öğrencinin yaptığı fedakarlığın tüm eğitim camiasını duygulandırdığını söyledi. Yılmaz, “Eğitim sadece öğretmen ya da okul arasında geçen bir süreç değil. Çevrenin de eğitim sürecine olan katkıları asla göz ardı edilemez. Öğrencimizin oradaki insanların acısını paylaşması bizi de duygulandırdı." dedi.

Kazandığı 3 bin TL’yi Soma’ya bağışlayan 11. Sınıf öğrencisi Fehmi Alim Erbay ise babalarının mezarı başında ağlayan çocukların kendisini çok etkilediğini ifade etti. Erbay, ''Oradaki yetim çocuklara bir nebze olsun katkı sağlamak istedim. Bu nedenle kazandığım 3 bin TL’yi bağışlama kararı aldım.'' diye konuştu. Ersay, daha sonra açılan yardım kampanyasına yatırdığı paranın dekontunu İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz’a teslim etti. Yılmaz, bu duyarlı davranışından dolayı Kilim Sosyal Bilimler Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Fehmi Alim Erbay’ı plaket ve saat ile ödüllendirdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.