Oda Başkanlarından Jandarma Komutanına Ziyaret

Oda Başkanlarından Jandarma Komutanına Ziyaret

Tarsus’ta Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanları ilçeye yeni atanan Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Yavuz Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Esnafın emniyet ve jandarmanın gücünü sürekli yanında hissetlerine vurgu yapan...

Tarsus’ta Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanları ilçeye yeni atanan Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Yavuz Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Esnafın emniyet ve jandarmanın gücünü sürekli yanında hissetlerine vurgu yapan oda başkanları "İlçemizde var olan huzuru tesis eden jandarma ve polisimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Mersin ESOB Başkanvekili ve Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz başkanlığında ilçede kurulu 13 esnaf odası başkanı ile esnaf kefalet kooperatifi başkanından oluşan esnaf heyetini makamında kabul eden J.Yzb Yavuz Bulut, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oda başkanları adına söz alan Mersin ESOB Başkanvekili ve Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, teşkilatın yapılanması hakkında bilgi verdi. Tarsus merkezde 18, Çamlıyayla’da ise bir olmak üzere 19 meslek odası ve iki esnaf kredi kefalet kooperatifi bulunduğunu ve bu odalara kayıtlı 9 bin esnafa hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Deniz, esnaf teşkilatı olarak emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin emniyet ve asayiş ile kamu düzeni sağlayan kanun ordusu kolu jandarma ile sürekli dialog içerisinde bulunduklarını söyledi. Kent merkezinin emniyet, köylerin ise jandarmaya emanet olduğunun altını çizen Başkan Deniz, esnaf teşkilatı olarak jandarma teşkilatı ile dün olduğu gibi bugün de el ele omuz omuza çalışacaklarının altını çizerek, J.Yzb Yavuz Bulut’a hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

Ziyarette Mersin ESOB Denetim Kurulu Başkanı ve Tarsus Bakkallar Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Tarsus 1 Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Bahri Şentürk, Elektronikçiler Odası Başkanı Nurettin Taş, Briketçiler Odası Başkanı Mehmet Sorar, Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Terziler Odası Başkanı Mehmet Püsküllü, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Kahveciler Odası Başkanı Cumali Çolak, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tenekeciler ve İnşat Malzemesi Satıcılar Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez hazır bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.