Numune Hastanesi ailesi iftarda buluştu

Numune Hastanesi ailesi iftarda buluştu

Numune Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen iftar programına Numune Hastanesi çalışanları aileleri ile birlikte katıldı.

Başhekim Op. Dr. Halil İbrahim Topatan, hastane çalışanlarının tamamını eş ve çocukları ile birlikte iftar sofrasında bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Hastane yemekhanesi ve bahçede verilen iftar yemeğinin bundan sonra geleneksel hale getirileceğini söyledi.
Hastane yönetimi olarak çalışanlar ile her zaman birlik ve dayanışma içinde olmayı hedeflediklerini de dile getiren Topatan, “Hastane olarak oldukça zor bir süreçten geçtik. Konya için hayati önem taşıyan hastane projesini hayata geçirmek için görev sırası bize geldi. Bizde idareci arkadaşlar ve tüm hastane çalışanlarımız ile el ele vererek bu güzel eseri Konya’ya kazandırma arzusundayız” diye konuştu.
Çalışanlar ile düzenli olarak yapılacak olan bu tür sosyal etkinliklerin hem çalışanlar arasında dayanışmanın artırılması ve iş performansının yükselmesi açısından da önemli olduğuna dikkat çeken Topatan, “Hastanemizde görev yapan hiçbir görevliyi ayırt etmeden bu tür etkinlikler ile bir araya geleceğiz. Hastanemizin sorunlarının çözümünde de yine el birliği içinde olacağız bunun için hiçbir endişem yok” dedi.
İftar programının ardından görevde olan personelin dışında tüm personel başhekimlik önünde bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.